Ova terasa je odlična
Zna li se kada se otvaraju Delfi knjižara i Starbaks? I koji lokal je na kojoj poziciji?
Погледајте ову бандеру нашта личи... Јел то нека заоставштина са градилишта или је неко намотавао канапе на бандеру за висеће банере? Скинути то и офарбати их, заслужиле су јадне мало одржавања.
Šta sam propustio? Koji potpis?Ekstra.
Kakav ti je to huliganski potpis?![]()
Ova terasa je odličnaNikada mi na pamet nije palo da bi tu moglo da se napravi nešto ovakvo, a stvarno super izgleda, kao da nisu u paklu Zelenjaka, a imaš benefit pogleda sa tog mesta.
Zna li se kada se otvaraju Delfi knjižara i Starbaks? I koji lokal je na kojoj poziciji?
Uskoro kreću radovi, i spolja i unutra.Jos eps da sredi svoju zuticu ...
Koliko znam obrnuto. Postoji i mali lokal iza kojince verovatno biti mini prodavnicaAko sam dobro upamtioStarbucks lokal desno a pravo Delfi
![]()
Jel to gore kafic ili samo za zaposlene pus pauza?
Moze li se ode gore (ako je kafic)?
Divan pogled, peti sprat, da, ali zato visoko samo po sebi, slicno tako je odlican pogled i iz restorana hotela 'Amsterdam'
!
Ja obozavam ruftop barove (jurim ih i trazim), nek mi napise neka dobra dusa koja ima vremena koje sve u Beogradu zna (znamz za Hilton, Heritage, Mama Shelter, Hotel INN etc)
Ko su ili šta su tentani? Guglao sam, ništa ne nalazi.Nije kafic, zajednicka terasa za tentane.
Нема гугла до БеобилдаKo su ili šta su tentani? Guglao sam, ništa ne nalazi.
Ajd da bar to urade na pravilan način, nego nisu ni to u stanju...Vole ovde neki da glume i budu veći englezi od engleza