Šta je novo?

Brankov Business Centre (Ex Zgrada Beobanke) - Zeleni Venac

Gago, mislim da sama lokacija u tako prometnoj saobracajnici, uz to ispred same raskrsnice nije bas najpovoljnija za nadzemnu garazu.
Takodje, meni taj 'nizi' deo nekadasnjeg objekta banke deluje prilicno mali, mada mozda se i varam.

Лаки72, ниси ме разумео.
Нисам мислио да то буде јавна гаража, далеко од тога, него на гаражу-гаражна места запослених који једног дана буду ту радили, ако ту буде неко предузеће или за госте хотела, ако буде хотел или већ шта буде.
Ја сам само дао пример гараже у Масариковој.

E sad je jasnije :D

P.S.
Mislim da ce ova zgrada naci svog kupca, ali i da ce se na kraju ispostaviti da se mogla i bolje prodati.
Iskreno, ja da imam lovu (a nemam ;) ) rado bi investirao u ovu zgradu.

Oglasio se Vesic o zgradi u kontekstu prodaje nepokretne imovine

Gradski menadžer je podsetio da zgrada Beobanke još nije prodata, a pošto je Uprava javnih prihoda korigovala cenu, očekuje se da ova nepokretnost bude uskoro prodata.
Izvor b92

Somi303":20kwn0y9 je napisao(la):
Имам ту част да се први појавим на инстаграм профилу који прати urban exploring широм света. Част је још већа јер је моја слика прва на том профилу, а појављује се чак и пре ових руса :D
160bd5dc69dabf2b5e0f37a6a0509c55.jpg

a4755e253d1bb1e7e2545491ec4b2d7b.jpg

30e2e2a3a15822435bde951d76525301.jpg

Оставио сам траг негде :D Поз за @urban_xtinct <3

Nešto mi poznata ova fotka :)
Plan B za studio B
Potrebni su nam i mladi Beograđani. Oni se ne sećaju starog Studija B ali nose u sebi taj duh i pozitivnu energiju, samo treba da se ukopčamo. Ovo treba njima da ostane.
Cilj: moderan, progresivan medij Studio B koji je u vlasništvu Beograđana i koji radi u njihovom interesu oslobođen bilo kakvih privatnih uticaja. Ovakav grad zaslužuje to!
110602631430908687236440.jpg

originalna fotografija je na https://www.flickr.com/people/65997896@N06/ http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... =122651084

Арапски инвеститор, јел ти то конкуришеш Шомију303 ? Да ниси и ти седео на ивици зграде ?
Плусићћћ за труд (сликање).

somi zna sta valja :) ali sam misljenja da gore treba ici nocu (samo paziti na kablove, gromobrane, srcu..)

i uz prigodno drustvo

Ноћу је најбоље, Мост на Ади много добро изгледа. Преко дана видиш реалну слику бг кровова и можеш само да плачеш јер изгледа као Бангладеш :(

Vlaša vinjaka je univerzalna džoker ulaznica u Srbiji.

То је тај поглед који ме је оборио са ногу 8) Штета што никако нисмо успели да га овековечимо како доликује :(
Fail by Somi303, on Flickr

Можда ће сад бити више среће да се прода, мада мислим да је цена још увек јака, квадрат 496 евра.

Опет продају зграду "Беобанке"
М. В. | 10. октобар 2015. 23:44 | Коментара: 0
Четврто надметање за небодер на Зеленом венцу, цена скоро 4.000.000 евра. Претходни покушаји продаје пропали јер није било заинтересованих

НЕКАДАШЊА зграда "Беобанке" на Зеленом венцу, поново је, по четврти пут, понуђена на продају, а цена је иста као и пре неколико месеци - 3.984.504 евра. Рок за достављање пријава за 8.031 квадрат пословног простора је 29. октобар.

http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%8 ... 0%BA%D0%B5

Dakle samo hotel sa 3* prakticno je neupotrebljivo po danasnjim standardima za ostale delatnosti.

meni zaista nije jasno kako ce ulica izgledati ako se ta zgrada jednom zavrsi. sirina onog trotoara je mozda 3 metra, a na njemu se nalazi jedna od najprometnijih stanica gradskog prevoza. muka je proci tuda vec sad.
usput, zar nisu zidovi puni... azbesta cini mi se, mislio sam da ce morati da se rusi, da se cekaju pare za to ne za doradu

Ne zadnji sprat je dodat bez papira i celicni je azbest je uklonjen odavno on je bio u zidovima panelima ispod prozora .Cjena jaka nevjerujem da ce je neko i sad kupiti da mu daju i epsovu pride pa ajde nekako.
Najbolje da je pretvore u studentski dom a za to uzmu pare od evrope

Лепо рекох ја, студентски дом, није му потребан паркинг, у широј околини је неколико великих факултета (филозофски, филолошки, економски, биолошки, хемијски, географски, физички, учитељски, физичка хемија, дефектолошки ), налази се на чворишту градског превоза одакле се може стићи лако до више факултета по граду, а у приземљу може да се направи лепа менза.

Vrh