Šta je novo?

Blokovi 25 i 26

IMG_20240809_211128.jpg
IMG_20240809_211324.jpg

Ista prica kao i sa Parkom 11,ne daju kredite,samo kes kupci,nisu normalni,pogled na krov energopojekta,ko ce da kupi tu stanove iiiii,sve ili skoro sve prodali pre useljenja,toliko

Ista prica kao i sa Parkom 11,ne daju kredite,samo kes kupci,nisu normalni,pogled na krov energopojekta,ko ce da kupi tu stanove iiiii,sve ili skoro sve prodali pre useljenja,toliko
Park 11 je bio oko 2500e/m2+PDV pre 5 godina ako se ne varam. Kod ovog projekta su cene bar 3x skuplje.
Mozda ce i uspeti da prodaju pre useljenja ako im useljenje bude negde 2030.

Park 11 je bio oko 2500e/m2+PDV pre 5 godina ako se ne varam. Kod ovog projekta su cene bar 3x skuplje.
Mozda ce i uspeti da prodaju pre useljenja ako im useljenje bude negde 2030.
Tačno, park 11, iako skup za to vreme je bio tek nešto malo skuplji od drugih, a svakako neuporedivo jeftiniji od ovoga. Možda će jedino stanovi oko hotela Ju biti slični sa cenom. Pre terase...

Danas sam prolazio tuda, poceli su da rasciscavaju šiblje i da ravnaju zemljiste u bloku 26, konkretno ugao B.Z.Đinđića i A.F.Borbe, iza buske stanice 17,68.... Deluje da se deo parcele preko puta arene priprema za jos neku izgradnju...

Obzirom kako je ravnaju ne bi me čudilo da udenu još neki parking, ne deluje kao da se sprema za ikakvu izgradnju pošto bi u tom slučaju kopali.

Verovatno ce Napred ponovo da prosiri parking posto su poslovne kule u planu tek nakon sva 3 stambena projekta.

I ja mislim da ce da za sada to sve izbetoniraju zbog parkinga za zaposlene u GRAWE zgradi. Stalno kruze ko kobci trazeci parking, bas fali

Vrh