Da, bila je crna. Uzas. Ovo je bar sto se boje tice ok.Jel ona bese na prvom renderu crna?
Pozdrav iz Moskve, zgrada sagrađena između 1970. i 1986. godine me je podsetila na ovu.Ova zgrada koja se gradi konačno je dobila svoje ime, zastupnika za prodaju, zvanični sajt i konačan redner:
Da, bila je crna. Uzas. Ovo je bar sto se boje tice ok.
Bukvalno sam isto ovo pomislio kada sam video render.Bože deluje kao da su dobili dozvolu za duplo manju spratnost pa
kasnije izvojeovali duplo veću. I onda uradili samo copy paste jednu na drugu.
Материјализација, правилан растер, прекид маса у зони дуплекса, сведеност фасаде, лође као и велике стаклене површине су елементи ове зграде које ми се свиђају и који јесу у духу НБГ-а и непосредног окружења. Не свиђа ми спратност "дограђеног" дела као и квалитет рендера који није помогао пројекту (нпр светла рефлексија на стакленим оградама ствара илузију малих отвора и тераса а заправо се ради о прозорима скоро па под-плафон.Razni ljudi imaju različita mišljenja i "o ukusima ne vredi raspravljati"... ali ovaj projekat pokazuje da to ne mora uvek biti tako.
Bukvalno nisam naišao ni na jedno jedino pozitivno mišljenje o izgledu ovog projekta.
Смеђа, и то са још ружнијом фасадом
Pogledajte prilog 199859
Pogledajte prilog 199860
Gradnja u bloku 26 sve bliža - Beobuild
Najnovije građevinske vesti, projekti, nekretnine, infrastruktura, ekonomijabeobuild.rs
Слажем се да је ово минорно унапређење, нова боја бар неће толико одступати од Палате Србија иако зграда остаје бездушно ругло