micir27":3904lm8w je napisao(la):
Neimarci su poznati kao odlicni i kvalitetni.
Grade i na Kosi, ali me ta lokacija ne zanima. Jaka cifra za Kosu III, a groblje preblizu.
@Мицир27, без обзира што те локација на Бежанијској коси 3 не занима, ипак је ова локација много привлачнија, лепша и здравија за живот, него блок 61. Па баш је и зато цена станова, они који се сад граде, овде нешто мало већа него у блоковима. Кажем овде, јер станујем на Коси 3 и знам како је, а опет, као што и сама знаш, свуда су цене станова који се граде у Београду надуване, па и сад кад је ова криза, зависи од локације, а увек ће и зависити.
Наравно да су ДушанБГ и Пиглет у праву око добре повезаности локације ове зграде у блоку 61, са саобраћајницама и градским превозом, али су у праву и са великом буком и загушљивошћу која је у том крају, а и мањком паркинг места. Колико сам видео на сајту НеимараВ, ова зграда и нема подземну гаражу !
Ова зграда коју НеимарВ гради на Коси 3 има само ту "ману" у односу на зграду у блоку 61, а то је та повезаност локације са градским превозом и осталим саобраћајницама према граду, мада ни то није нека мана. Ту су три градске линије које пролазе поред зграде, 72, 74 и 75, па и Е4, а биће их више кад се Грчка улица "пробије" до Сурчинског пута. Нова основна школа "Драган Лукић" и нов вртић "Звездана прашина" су буквално на 50 метара од зграде, близу је пијаца 300 метара, ту је и Макси, хотел Веспучи (још није прорадио), а релативно близу је и Кванташ, Темпо, а надам се да ће следеће године почети да се гради и Дом здравља, тако да је, као што ти кажеш, и овде ама баш све што треба за живот. О чистоћи ваздуха да не причам, у сваком случају је чистији и здравији, а такође и мирније и нема толике буке, као у блоку 61 и осталим комшијским блоковима.
Зграда коју НеимарВ гради код мене у комшилуку на Коси 3 има и подземне гараже и то у два нивоа, тако да за паркирање нема проблема. И сама Бежанијска коса је добро повезана саобраћајницама са другим деловима града, а ето ближи је и аутопут Коси
, удаљен 2 км ваздушне линије од моје зграде.
Близина новог Бежанијског гробља не треба да те брине, оно се и не види са локације ове зграде иако је ту на 500 метара, мада су старо Бежанијско гробље и Партизанско гробље нешто ближа, али се и они не виде од густе шуме и она су у малој удолини, а нико, ко не зна, не би рекао да су ту релативно близу та гробља. И моја зграда је на 500 метра од новог Бежанијског гробља и стан ми је оријентисан у правцу северо-запад, па не видим гробље, делом од других зграда испред, а делом јер има великог растиња у самом гробљу.
Ипак мало више размисли о овој локацији на Коси, а ево две данашње слике те зграде.