Još nisam sreo nekog kome se zgrada ne svidja, pogotovo ako je imao prilike i da sagleda njen enterijer u večernjim časovima. Na toj lokaciji je mogla da nikne još jedna montažna zgrada od malo al profila i mnogo stakla (takoreći kiosk), kakava je Mercedesov izložbeni salon u blizini, ali umesto toga imamo kvalitetnu, čvrstu građevinu od čelika i betona, koja je tu da stoji bar 50 godina i mi svi smo jako ponosni na nju jer smo uspeli da primenimo rešenja kakva nikad ranije nisu primenjena.Sawovsky":2uoumj9d je napisao(la):^^Igrom slucaja sam prosao pored doticnog objekta pre desetak dana, posto sam isao na Bezanijsko groblje, i mogu da kazem da uzivo za par nijansi bolje izgleda nego na fotografijama, cak mi se svidela zgrada
Била је нека врста анкете, 1. парк-зелена површина, 2. парк за кућне љубимце (кучиће и мачиће), 3. подземна или надземна гаража. Свако вукао на своју страну (тотална несложност међу станарима тог дела блока 37) и сад је ваљда као нешто "коначно": парк-зелена површина и паркинг ! Видеће се уосталом.Sto ne naprave anketu ili mini referendum u bloku čak su to tako radili i zli crveni
Znaci cisto parki ili garaza sa zelenim krovom ali da se pm prodaju i da se od tog finansira gradnja