Kod mene se uopste ne radi o takvom stavu. Nemam nista protiv da vidim crkvu, da udjem unutra i da se divim freskama oslikanim na zidovima. Ja sam se vise "divio" tvrdoglavosti crkve koja nece da se prebaci par stotina metara dalje. Nisam to cak ni ja smislio nego su za to bili ljudi koji se bave planiranjem ovoga grada. Ali dobro to, reci mi koji je razlog da ne zavrsavaju te crkve koje pocinju da grade? Zasto nova kad ih jos deset (ili koliko vec) ima koje nisu zavrsene i ko zna kad ce? Sto se tice zemljista sta da kazu ljudi kojima ruse kuce da bi se izgradla ili prosirila neka ulica u gradu? Je li crkva povlascena u odnosu na njih? Zasto? Na kraju i jesi potpuno u pravu kad kazes - "ljudima u tom delu NBGD-a treba crkva i dobice je, a svi koji ne vole crkve ce morati da se pomire sa novom realnoscu." To je nasa realnost!KiD":gvbjzx3e je napisao(la):stav:" ok neka se gradi crkva, samo neka bude negde gde je nevidim" nije iskreno tolerantan, a ja zaista smatram da posto je to zemljiste dato crkvi nije fer da se uzima ako to crkva ne zeli. Na kraju krajeva ljudima u tom delu NBGD-a treba crkva i dobice je, a svi koji ne vole crkve ce morati da se pomire sa novom realnoscu.
P.S. Volim i ja crkve da ne ispadne da ih mrzim!