U redu iseliš ih i šta onda? Para za sređivanje zgrade nema, pa veća će šteta onda biti da zgrada zvrji prazna.tamovamo":3n9m2seb je napisao(la):Za pocetak iz BIGZ-a treba iseliti sva stecista razuzdane omladine.
U sta su pretvorili hodnik i liftove, bruka je i sramota.
Па тад се стварно и радилоstf":w9fntfah je napisao(la):Баш је моћан осећај видети ту кућу тако активну у касним ноћним сатима....
To je relativno. Mnogo veća količina mnogo jačih droga zastupljena je u ulickanim fensi klubićima sa nafuranim cicama i kajla napucanim pseudofrajerima ...sasa901":2rlz61fd je napisao(la):steta sto tako lepa zgrada se ne proda nekome nego sluzi za narkomanske klubove
sasa901":24exgu75 je napisao(la):narkomanska po izgledu ne po tezini droge tj koja se droga koristi ne znam kako dam tajniji izraz u svakom slucaju ta zgrada zasluzuje mnogo vise nego da je unisatvaju klubovima
bio sam u cekaonici ono je tuzno koliko je ono sve raspalo i koliko se raspada zamislite da se sredi ta terasa sa nekim vrhunskim restoranom koliko bi tu ljudi dolazilo
a imam jedno piranje koje mi je sinulo dal bi od tih prostoija mogli da nastanu neki stanovi ? preuredjivanjem pa tipa da se il prodaju il daju mladim naucnicima