Dizajn enterijera može donekle biti subjektivan i meni se ne dopada, ali ono na šta sam mislio je kvalitet. Posetio sam dve njihove zgrade više puta i imao prilike da vidim ono što možda nije tako očigledno, delove koji otpadaju, klime ofrlje prefarbane autolakom, vrata koja se ne zatvaraju, razne fleke i oštećenja nastala tokom radova, nelogičan raspored prostorija (koji onda forsira uzimanje većeg prostora u koji stane manje radnika)...
Ne kažem da nisam ovo viđao i na drugim mestima kod nas ili drugačije probleme kod drugih firmi, ali ovo sam video kod Marere.
Pa narkomana jeste bila puna bome.Ranije je fasada bila puna zmija, pacova i narkomana.
Biće ih sad, samo što ovi novi neće biti umetnici duvači već menadžeri šmrkači.Pa narkomana jeste bila puna bome.
Voleli su umetnici i da progutaju...Biće ih sad, samo što ovi novi neće biti umetnici duvači već menadžeri šmrkači.
Jeste poznata i ima ambiciju da i dalje posluje u BGu, ali to ih nije do sad sprečavalo da fušare, ne vidim ni zašto bi ovde. Srbi su navikli na fušeraj, ne obraćaju pažnju na te stvari, a Marera gleda kako da prođe što jeftinije moguće u takvim uslovima.Фирма која врши реконструкцију је довољно позната и има амбицију да и даље послује у Београду, зато не верујем да ће себи дозволити фушерацију. Највероватније ће радити поново. Улажу они у ову реконструкцију добар новац а инвестиција треба да се врати и исплати.