ŽELJKO 2010
Novice
- Učlanjen(a)
- 03.05.2009.
- Pohvaljen
- 1
rušenje je najbolja opcija!
Zašto?ŽELJKO 2010":1frz3pdo je napisao(la):rušenje je najbolja opcija!
Stara dama kojoj treba malo botoxa, pre bih rekao.ivana-bg":1xiextvy je napisao(la):ona je neotkrivena lepotica
Jao, mani me svetlijih boja. Nekim zgradama se prilikom rekonstrukcije tako lupi neka blještava boja koja tu u originalu nije ni postojala.BOKI SMOKI":2bcf105o je napisao(la):Samo nek stave neke svetlije boje.
Što nam ne ostavi link ka vesti?BOKI SMOKI":ic209ls5 je napisao(la):- Ovu zgradu ćemo renovirati, ali ćemo se istovremeno truditi da sačuvamo autentičnost njene spoljašnosti koja predstavlja jedan od simbola Beograda i beogradske moderne - ističe Jovanović i najavljuje završetak radova, vrednih 30 miliona evra, za 2012. godinu.
sa Ekapije
2012-Pa sta cekaju???
Mišljenje je kao dupe - svako ga ima!ŽELJKO 2010":b0pgnh4a je napisao(la):Mislim da je potrebno takve objekte rušiti, jer šta če napraviti sa njim??!, tako bi najbolje bilo i za generalštab. To su objekti, građeni na takav način da je teško sad nešto promenit na njima, osim fasade. Trgovački centar ili hotel je bez smisla sređivat u njima. Mislim da kvare neki imidž i ne liči mi baš na neku budučnost, budućeg izleda Beograda. Nemojte zamerit,to je moje mišljenje! Jedino sad kad bi se stavila po celom objektu staklena fasada i da bi se dogradilo još nešto...
Goldštajn, nešto si počeo ljude i ti u lice da prozivaš... Ako se neko ne slaže sa tvojim mišljenjem, npr kao povodom i Bigza i Blumenauove kuće, you don't have to be snot....Goldstein":1zhve4ox je napisao(la):Mišljenje je kao dupe - svako ga ima!ŽELJKO 2010":1zhve4ox je napisao(la):Mislim da je potrebno takve objekte rušiti, jer šta če napraviti sa njim??!, tako bi najbolje bilo i za generalštab. To su objekti, građeni na takav način da je teško sad nešto promenit na njima, osim fasade. Trgovački centar ili hotel je bez smisla sređivat u njima. Mislim da kvare neki imidž i ne liči mi baš na neku budučnost, budućeg izleda Beograda. Nemojte zamerit,to je moje mišljenje! Jedino sad kad bi se stavila po celom objektu staklena fasada i da bi se dogradilo još nešto...