PeopleT, koliko znam , zivite na Karaburmi i pratimo Big zajedno. Vi trazite veci stan ja manji za koji nisam imao zivaca da sacekam njihovu prodaju. Od decembra i Vama i meni su davali informacije od sutra do sutra. Od kad mi je neko sa ove teme dao dobar kontakt zvao sam x puta i poslao x mejlova. Informacije su im uvek bile neodredjene i ponekad nedosledne( ocekivana cena) . U mail prijavi sam napisao njima egzaktno kulu, spratnost i kes kupovinu. U svim projektima gde sam bio spreman da kupim za kes nudili su popust ili je cena bila veca 100 evra za kreditne , iako su bila projektna finansiranja. Sunvile, Woodstar, East side, New Minel, Zemun Ugrinovacka i jos par. Sto li su svi oni vise voleli kes kupca neznam. Tamo gde sam kupio investitor nije pravio razliku kes ili kredit, ni dinamika placanja nije uticala da obori cenu. A u pitanju je mali, privatni investitor. Cak ni prodaju ne oglasava jer ima svoje pare a i stare kupce koji ga preporucuju i lako je prodao sve stanove, a zacepio cenu.
Na osnovu Vasih i komentara drugih sa ove teme " cekao" sam Big ali nisam doceko. Danasnji njihov poziv me je zbunio jer ako su sve prodali u predprodaji sto kace onoliko reklama, sto su angazovali posrednika u prodaji i sto su zvali kad sam bar 700 ti na spisku? Svima zelim najbolju cenu i uslove .