Šta je novo?

Big Rakovica (bivši Capitol Park)

Наводно затвориће се на месец дана док убуџе Пољаке.

Dis propala prodaja smeju broj objekata dosta toga si su zatvorili

U jednoj mašini uplate RSD, EUR, uplate pazara. Isplate RSD i EUR sa limitom koje nisam siguran da imaju drugi. Plaćanje računa, menjačnica, prenosi na račun i plaćanje kredita i kartica. Osim toga Raiffeisen to ima godinama a drugi "od juče" ili u više uređaja.
Zaista ne znam da iko koristi ovo za menjanje, plaćanje kredita i sl.
Uplata isplata EUR i RSD imaju skoro svi, a valjda sama plaćanja, konverzije i si rade ljudi valjda na mob appu, zašto bi neko plaćao račune na automatu..

Zaista ne znam da iko koristi ovo za menjanje, plaćanje kredita i sl.
Uplata isplata EUR i RSD imaju skoro svi, a valjda sama plaćanja, konverzije i si rade ljudi valjda na mob appu, zašto bi neko plaćao račune na automatu..
Uplatu isplatu RSD i EUR imaju pojedine banke, a većina njih od skoro i to čini mi se niko u tim iznosima. Ispravi me ako grešim ne znam banku gde kao fizičko lice na bankomatu možeš da podigneš 630k RSD i 6,5 k EUR dnevno, a uplatiš do 1000000 RSD ili 10k EUR. Drugo retko koja ima sve to u jednoj mašini već imaju posebne za sve.
Za uplatu kredita i kartica se dosta koristi bankomat jer Raiffeisen nema klasične blagajne.

Zvuči kao puno para zaista... ne znam koji su limiti drugde, meni zaista milion dinara uplate ne treba, štaviše ne znam da sam ikad vršio uplatu na račun pored ebankinga i prebacivanja sa račun na račun telefonom zadnjih 4-5 godina...

DIS em što ima mali broj radnji, em što nisu baš lokacijski najsrećnije odrađene, em što im je ciljna grupa manji broj lokalaca.​

Nisam srećan zbog toga. Imamo tri "Lidla" u širem kraju, a "DIS" je značajan zbog dobrog izbora mesa.

Koliko kvadrata ima Dis? Da nije mozda ovo ta prigradska lokacija koju Vero preuzima od konkurencije?

Довољна да улети Лидл са све магацином јер Лидлове радње су дупло мање од Дисове радње доле. Доњи део Раковице (Кијево и околни део Кнежевца) нема ништа сем Диса којег ускоро вероватно неће бити, Амана, Тотал маркета и осталих малих пиљара, притом за све морају да иду на Видиковац тако да Лилд не би био лош избор.

Нема више зелене површине између Диса и Њу Јоркера. Само квадрат и закуп су битни.

Vrh