tragac
Expert
Džontra, sumnjam da su tebe i u Briljantinu gledali u toj sali , ona je kao bioskop koriščena samo sporadično. Čak mislim da je u njoj bilo više pozorišnih predstava (uglavnom za decu) nego filmskih projekcija.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=443302#p443302:2zrl8qds je napisao(la):laki72 » 30 Mar 2017 11:46 am[/url]":2zrl8qds]sporan je ovaj deo:
@tragac
Koliko se sećam nacrta, nije bila predvidjena ni slicna veza na petlju Labudovo brdo.
Ovaj nastavak koji si produžio ka Patrijarha Joanikija tek nije izvodljiv
No ligicno se nameće da se na uključenju od Cerak Vinograda uradi denivelisana raskrsnica, postoji prostor koji je za to ostavljen.
I da me ne napadnu odmah protivnici automobila, kažem petlja, ne zato da bi neko sa 120 ulazio u grad (sto niti je sada, niti ce biti moguće), već zbog obima saobraćaja.
Nažalost po postojećim planovima (bar onima koje sam ja video) na toj raskrsnici su genijalci predvideli semaforizovanu raskrsnicu, sto je po meni samo dokaz gluposti!!! Kada već postoji prostor, (a već danas kada na drugoj strani Ibarske magistrale ne postoji nista osim nehigijenskog divljeg naselja i toplane) valjda bi bilo smisleno makar uraditi kružni tok!
Ne znam da li su mene gledali, ali krajem 90ih je išla jedna projekcija dnevno. Nije baš kao ovi centralni bioskopi, ali bilo je tu štošta da se vidi (ako se dobro sećam, "Princ Egipta" je bio aktuelan pre bombardovanja).[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=443312#p443312:a7zncuxv je napisao(la):tragac » 30 Mar 2017, 13:09[/url]":a7zncuxv]Džontra, sumnjam da su tebe i u Briljantinu gledali u toj sali , ona je kao bioskop koriščena samo sporadično. Čak mislim da je u njoj bilo više pozorišnih predstava (uglavnom za decu) nego filmskih projekcija.
Zapravo najbolje bi bilo napraviti petlju na Ibarskoj na prelazu Vidikovca u Cerak, severno od toplane, ali bi tu Vojska trebala da ustupi deo placa koji izgleda da ne koristi.
No ligicno se nameće da se na uključenju od Cerak Vinograda uradi denivelisana raskrsnica, postoji prostor koji je za to ostavljen.
I da me ne napadnu odmah protivnici automobila, kažem petlja, ne zato da bi neko sa 120 ulazio u grad (sto niti je sada, niti ce biti moguće), već zbog obima saobraćaja.
Nažalost po postojećim planovima (bar onima koje sam ja video) na toj raskrsnici su genijalci predvideli semaforizovanu raskrsnicu, sto je po meni samo dokaz gluposti!!! Kada već postoji prostor, (a već danas kada na drugoj strani Ibarske magistrale ne postoji nista osim nehigijenskog divljeg naselja i toplane) valjda bi bilo smisleno makar uraditi kružni tok!
БЕОГРАД, 31. март (Танјуг) - Израелска компанија БИГ ЦЕЕ започела је данас на београдском Видиковцу градњу највећег тржног центра у Србији и најмодернијег на Балкану - Биг Фасхион, који ће за две године запослити 3.000 људи, а инвестиција је вредна 150 милиона евра.
Камен темељац су положили градоначелник Београда Синиша Мали, министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин, министра рударства и енергетике Александар Антић, амбасадорка Израела у Србији Алона Фишер Кам и генерални директор БИГ ЦЕЕ Роберт Јахав.
Тржни центар ће се простирати на 150.000 метара квадратних, од чега ће 70.000 квадрата бити малопродајног простора.
Поред више од 300 продавница најпознатијих домаћих и светских брендова нови тржни центар ће обухватити и разноврсне ресторане, кафиће, велики биоскопски комплекс, игралиште, имаће спортсе садржаје, као и више од 2.500 паркинг места.
Нови тржни центар на Видоковцу ће бити отворен 2019. године.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=443473#p443473:20pyhy5b je napisao(la):DzonTravolta » Pet Mar 31, 2017 10:49 am[/url]":20pyhy5b]@Žika: Jesi li siguran da je ovo na Vidikovcu, a ne onaj Karićev projekat Tesla grada za Makiš? Čini mi se da sam to tamo video.