Prvo da naglasimo razliku između električnih bicikala i bicikala na "nožni" pogon. Običan bicikl svojim konstruktivnim mogućnostima jednostavno nije prilagođen za brzine preko 30km i na sile koje nastaju prilikom takvog ubrzavanja i kočenja. Više puta dokazano i pokazano, recimo bila je emisija SAT koja je pokazala i objasnila zašto nije isto razviti velike brzine na motorima i na biciklu (i naročito kočiti). Plus velika je razlika između bici kaciga i za motor.
Da se vratimo na obične bicikle. Nošenje kacige najviše zavisi od stila vožnje bicikla.
- Naravno da je ludost voziti trkački bicikl na otvorenom putom bez kacige
- Naravno da je ludost voziti MTB kroz šumu bez kacige
- Ludost je i voziti bilo koji bicikl brže od 30km/h bez kacige.
Da li je ludost voziti bicikl biciklističkom stazom bez kacige? To je u principu kategorija oko koje se lome koplja.
Jeste, mnogi smo imali slučajeve da padnemo i pri malim brzinama i da nam se kaciga ulubi ili da nam ništa ne bude a da ne nosimo kacigu.
Činjenica je da su neka istraživanja pokazala da obaveza nošenja kacige ne smanjuje broj povreda.
Ja lično zastupam stav da svako treba da odluči šta će raditi i da zakonsko nametanje nošenja kacige neće ništa promeniti, naročito kod nas, osim što će panduri naći novi način da ispune svoju normu kazni, dok bitne stvari u saobraćaju ostaju nekontrolisane.
Ne zaboravite, a pomenuto je, da bi obaveza nošenja kacige obuhvatila i sva vojvođanska sela gde se bicikl koristi svakodnevno.
A ako neko potegne argument da kaciga glavu čuva, ja ću odgovoriti kotrapitanjem - da li nosite kacigu i kada peške prolazite uz zgradu jer može da padne saksija na glavu. Ja lično sam više puta video saksiju koja je pala sa zgrade nego što sam imao padova gde sam povredio glavu. Po toj logici, trebalo bi da nosim kacigu čim izađe iz zgrade.
Sve u svemu, svako se oblači i oprema prema svojim nahođenjima.
Ali budimo svesni, mi smo odgovorni za svoj život. Saobraćaj nije za svakoga, naročito u ovim vremenima kada Policija ne radi svoj posao.