Šta je novo?

Bezbednost u javnom prevozu

21065 jutros, ibarska vidikovac, kruzni tok.
Linija 534
1000008830.jpg

Јуче на путу Врчин - Заклопача, 71010 мислим да је у питању
1000137831.jpg
1000137832.jpg

Kako se i sta ovde dogodilo?

Vidim da je ovaj covek sa cigaretom bas smoren...

Јутрос мала незгода у 307 старији возач отокара причепио вратима ногу девојци на Калуђерици после тога почео да се свађа са путницима није било ништа страшно нисам успео да видим чуо сам само врисак

Јутрос мала незгода у 307 старији возач отокара причепио вратима ногу девојци на Калуђерици после тога почео да се свађа са путницима није било ништа страшно нисам успео да видим чуо сам само врисак
Мислим да знам на ког возача мислиш, није му први пут да се дешава тако нешто.

Gde mogu da prijavim bahatog vozača koji mi je zatvarao vrata dok sam izlazio iz busa i prikljestio mi šaku? Pritom, nisam izašao naglo nego sam stajao kod vrata i čekao da jedna baba izadje polako posto pa kako je izasla ona ja sam za njom i on tada uzeo da zatvara vrata

Mozda te nije video, ne morate ih odmah nazivati bahatim…
Ako je to radio vise puta u toku voznje onda je bahat, ako se slucajno desilo nema potrebe za dramom. Na ivicama vrata su gume, ne noževi…

Nema potrebe za dramom? Možda nije video? Možda je mogao i da zatvori vrata skroz i da me prikljesti i da me još vise povredi? Stajao sam odmah iza vrata, iza te babe, bilo je vrlo očigledno da sam posao da izadjem. Mene boli šaka tu gde me je udario, imam crvenilo, i to se desilo pre sat vremena. Ok, nije mi otpala ruka, ali šta treba sada da budem u fazonu nema veze nek me prikljesti i sledeći put?

Gde mogu da prijavim bahatog vozača koji mi je zatvarao vrata dok sam izlazio iz busa i prikljestio mi šaku? Pritom, nisam izašao naglo nego sam stajao kod vrata i čekao da jedna baba izadje polako posto pa kako je izasla ona ja sam za njom i on tada uzeo da zatvara vrata
ima onaj mejl od sekretarijata ili šta već, ali ne znam koliko će to uraditi.

Није ми јасно због чега линија 70 није додељена Погону Космај, где би лагано на улазу у погон могао окретати аутобус, тако је било док је држао ГСП , изгледа да је сада другачије

Није ми јасно због чега линија 70 није додељена Погону Космај, где би лагано на улазу у погон могао окретати аутобус, тако је било док је држао ГСП , изгледа да је сада другачије
I dalje okreću na ulazu. Ništa se nije promenilo.

Kad smo već kod toga, ja bih najsrećniji bio da se cela ta "petlja" i nadvožnjak ispod autoputa rekonstruišu i preurede tako da može da se postavi stajalište i sa druge strane autoputa (ako dobro vidim, gde je Bosanska ulica), pa da ljudi lepo mogu da uđu/izađu na obe strane autoputa i onda prođu trotoarom kroz podvožnjak.

Ali pošto su nadležni previše škrti i lenji da se bave time, voleo bih da makar naprave taj kružni tok. Jeste da će opet autobus morati da silazi i kruži do Laste/KT ali nije to nešto mnogo vremena, koliko sam do sad zapazio (možda i grešim, ne tvrdim ništa). A sa kružnim tokom bi svakako okretao brže i lakše nego da manevriše kao do sad.

Vrh