У оваким ситуацијама је једино битно да нема повређених или не дај боже страдалих особа(VIDEO) Udario u znakove i bandere: Vozač izgubio kontrolu nad autobusom na Petlovom brdu
Vozač autobusa na Petlovom brdu izgubio je kontrolu nad svojim vozilom, udarivši pritom u nekoliko bandera i znakovan1info.rs
Nije izvodljivo jer šta ako upišem auto školu leti. Takođe nije izvodljivo ni za cpc ako ga upises isto leti. To bi mogao da radi prevoznik kod kog si zaposlen, ako nemaš iskustva u takvim vremenskim uslovima.Сматрам да у садашње време када већ постоји таква технологија у обуку за д категорију треба увести и симулацију вожње у оваквим различитим условима. С друге стране до душе то би је учинило додатно скупљом за наше људе, а странци би на ко зна који сумњив начин добијали дозволе као до сад и код њих би имали исте проблеме.
Ја сам пре мислио на рачунарске симулације баш зато што последњих година нема толико снега и због годишњег доба када се иде на обуку.Nije izvodljivo jer šta ako upišem auto školu leti. Takođe nije izvodljivo ni za cpc ako ga upises isto leti. To bi mogao da radi prevoznik kod kog si zaposlen, ako nemaš iskustva u takvim vremenskim uslovima.
Постоје симулатори проклизавања, НАВК има то за аутомобиле.Nije izvodljivo jer šta ako upišem auto školu leti. Takođe nije izvodljivo ni za cpc ako ga upises isto leti. To bi mogao da radi prevoznik kod kog si zaposlen, ako nemaš iskustva u takvim vremenskim uslovima.
Odakle su ti vozači? Ja sam iz nekog razloga mislio da su iz Nepala, ne znam odakle mi to.
Nije izvodljivo jer šta ako upišem auto školu leti. Takođe nije izvodljivo ni za cpc ako ga upises isto leti. To bi mogao da radi prevoznik kod kog si zaposlen, ako nemaš iskustva u takvim vremenskim uslovima.
Odradi se to sve, samo treba malo više opreme na poligonu. Došljak je baš i naveo NAVAK. Što je najgore, to se reši sa vodom i najlonom. Nego nema ovde nikog da o tome razmišlja.Nije izvodljivo jer šta ako upišem auto školu leti. Takođe nije izvodljivo ni za cpc ako ga upises isto leti. To bi mogao da radi prevoznik kod kog si zaposlen, ako nemaš iskustva u takvim vremenskim uslovima.
Onda bi to trebao da bude deo obuke vezano za Cpc sertifikat, a ne da slušaš 140 casova nekih predavanja. Kad već taj sertifikat košta toliko, trebalo bi naučiti bar nešto korisno iz njega.Odradi se to sve, samo treba malo više opreme na poligonu. Došljak je baš i naveo NAVAK. Što je najgore, to se reši sa vodom i najlonom. Nego nema ovde nikog da o tome razmišlja.
Pogledajte prilog 220663
Зна се ко је учетвовао, надам се само да су сви добро.
Sta je to i cemu to sluzi,da li bi mogao da mi objasni neko. Mislim da sam vec pitao,al nije na odmet da ponovimo gradivo.Onda bi to trebao da bude deo obuke vezano za Cpc sertifikat, a ne da slušaš 140 casova nekih predavanja. Kad već taj sertifikat košta toliko, trebalo bi naučiti bar nešto korisno iz njega.
Evo malo detaljnije o tome, sve ima na sajtu AMSS-a.Sta je to i cemu to sluzi,da li bi mogao da mi objasni neko. Mislim da sam vec pitao,al nije na odmet da ponovimo gradivo.
Ali za autobusom nemaju i onda je to potpuno besmisleno. Što je najjače, meni se nakon što položim ispit neće ni upisati D kategorija u vozačku jer nemam navršene 24. godine života i mogu da dobijem upisanu D kategoriju u vozačku tek nakon što dobijem Cpc. Daš 180 hiljada na vozački ispit za D kategoriju i onda sa tim možeš samo d*** da obrišeš.Неки људи имају камионе за сопствене потребе, није им занимање да возе камион, нпр. пчелари са камионима.
Da li ste znali da se u Šri Lanci vozi levom stranom kolovoza i da su vozačka mesta desno?Upravo htedoh da okačim nešto na tu temu
Pogledajte prilog 220665
Sreća pa su sva vozila potpuno ispravna i gume nove, tako da nema brige.