Али се и зна за шта служи пушка. У граду клинци то више гледају као игрицу.U brdskim selima lovacke puske stoje u spavacoj sobi okacene na zid sa sve municijom. Skoro svako musko dete tamo zna da rukuje tim oruzjem.
I sta cemo sad?
Zna se i cemu sluzi sekira.Али се и зна за шта служи пушка. У граду клинци то више гледају као игрицу.
Pa sada kada sam procitao jos neke detalje, jasno je da je decko ima psihopatske osobine, ne sociopatske. Sociopata impulsivno reaguje, ovaj je polako kuvao ono sto sprema. Psihopate su jako metodinci ljudi, verovatno je citao i zakon, jedino je bitno izvuci se bez posledica. Ovo mu je bila zadnja sansa da uradi ovo i ne odgovara. Naravno kajanja nema, kao kada bih ja zgazio mrava.Verovatno si u pravu.
Možda je u ovakvim situacijama najpametnije zaćutati, ali zbogom pameti kada se nešto ovako desi.
Osim da iskaže saosećanje sa porodicama dece, čovek ipak mora da nešto kaže i nekako racionalizuje ludilo da i sam ne bi odlepio.
Samo ću još dodati da je isplanirao sve detalje zločina (neko blizak ovoj deci bi mogao jednog dana da čita sve ovo, ne bih da i ja učestvujem bilo kako u izazivanju još veće boli sa onim što stvarno mislim, pa ću birati reči).
Na kraju je izašao na otvoreno, ispraznio i odložio oružje i sam pozvao policiju - unapred je planirao da se preda živ - jer zna da neće odgovarati.
Sve vreme je svestan da po zakonu neće odgovarati, dakle osim bezumnog čina - osim što očigledno nema moralnih kočnica - nije imao ni strah od posedica, čak je to bio deo plana (kako da se na kraju izvuče).
Kako smo došli do toga, svi znamo.
Али се и зна за шта служи пушка. У граду клинци то више гледају као игрицу.
A ne ne, grešiš, sad će dežurna Smajlović ekipa da ti objasni da su ove današnje TikTok ADHD generacije kreativnije nego ikad. I da smo svi krivi za ovo, sem režima, medija i roditelja.Зна се и шта је крава, шта је кокошка, шта је свиња, откуд млеко, откуд јаја, месо.
Ево горе коментара са тиктока клинаца, свет пуцачких игрица и америчких мимова. Бодови се скупљају смртима. Мало је креативних и стваралачких игрица, већином су деструктивне.
Svaka prica je za sebe, ja kazem ono kako je to uobicajeno. Moze da smatra da je privilegovan, jer je tako naucio u porodici, a drustvo mu to ne potvrdjuje. Naravno da se moze javiti agresija zbog toga.Mozda si sve u pravu, a mozda i nista nisi u pravu.
Malo ti je kontradiktorno pisanje. Ako je privilegovan onda nije logicno da bude i frustriran jer mu nesto nijepo volji, jer takvoj deci, a ima ih u svakom odelenju je uvek sve po volji.
Uglavnom oni maltretiraju druge, a ovde to nije bio slucaj.
A onaj sa Cetinja, ili Ivance, ili Jaukovca, jesu li i oni Tiktok generacija?A ne ne, grešiš, sad će dežurna Smajlović ekipa da ti objasni da su ove današnje TikTok ADHD generacije kreativnije nego ikad. I da smo svi krivi za ovo, sem režima, medija i roditelja.
Da, decko je precizno upucao 15 ljudi, to se sigurno ne bi dogodilo da mu je neko rekao da se cev ne okrece prema ljudima.U JNA se prvo ucilo da se puska ni kako nme okrece prema ljudima, ni prazna.
Ucilo se da se municija ne drzi zajedno sa oruzjem.
Ali ovo su moderna vremena.
^ meseci igranja igrica bez druzenja i socijalna inteligencija u mozgu zakrzlja. Pitajte bilo kog neurologa.
A klinci zive tako dok su roditelji na mrezama ili na serijama.
Ne,oni su Arkan, Rane i Vidimo se u čitulji generacija.A onaj sa Cetinja, ili Ivance, ili Jaukovca, jesu li i oni Tiktok generacija?
Da li se moze reci i da su Branko Kockica generacija?Ne,oni su Arkan, Rane i Vidimo se u čitulji generacija.
Pa može, mada njihove živote i sudbine odredili su i definisali ratovi, ratni zločinci, i medijski sadržaji o gotivnosti kriminala i uličarstva.Da li se moze reci i da su Branko Kockica generacija?
Streljastvo mozes da treniras i kao maloletnik. Zapravo kao i svaki sport profesionalci pocinju dosta mladi.
Tu je mogao da nauci da gadja, a otac je kriv sto je imao sifru sefa sa oruzjem. Ni za to ne mora da znaci da mu je ovaj direktno rekao, samo da ju je provalio nekako.
Mnogo scenarija postoji a ovde se lako skace bas na one koji nam se uklapaju u zamisljenu sliku. I svako je za krivca nasao bas ono sto njemu licno smeta u drzavi.
Bravo!A i njegova razredna ga je štitila, jer u Srbistanu takve štite, jer takve i vole. Ovo je jedno pleme sa većinom divljaka, a normalni su uvek manjina.