Šta je novo?

Bezbednost u gradu i kriminal

Vežbao je u streljani redovno, a nije zavšio u streljaštvu (sport), već u školi sa oružjem od oca, koje je držano u sefu za koji je znao šifru.
Postavlja se pitanje, kada ima izbor, grupni ili individualni sportovi, ubacis na karate ili tekvondo, odbojku ili vaterpolo.
Sta ima magicno u toj pucnjavi?
Krivimo decu a roditelji su nam id***, koji se ne bave decom kako treba.
Da ima Boga i pravde, da taj covek lezi 20 godina u zatvoru jer je indirektno stvorio ovog zlocinca.
To bi bila crvena lampica svim roditeljima da se konacno presaberu i dozovu pameti.
Ja ni ne znam kako je moguce da dete od 14 god udje u streljanu, nema ni licnu kartu, nit je stariji maloletnik od 16. Kako odgovara za svoje postupke, ko mu daje pistolj dok vezba?
Mnogo nedoumica ima.
Sistem je ogromno zakazao.
Verovatno je otac uticajan pa moze ovima na kontroli na ulazu u streljanu da kaze sta treba. Ili podmaze.

Neka najavljuju sta god hoce... Ljudi u pitanju su deca, zab*le me za sve d*bile iz vlasti. Ovde je dete usmrtilo 9 coveka i lekari se jos bore za zivote ostalih (bar jos jednog lica kako kazu)...
Dete je uzelo pistolj, usetalo u skolu i pobilo svoje skolske drugove, coveka kojeg vidja svaki dan (cuvara), i teze povredilo jos XX osoba koje svaki dan vidja

Ovo drusto proizvodi kasnije ljude koji gaze druge na pesackom, pucaju u ljude jer su ih pogledali popreko, isekli u saobracaju, parkirali se na pogresno mesto, udahnuli isti vazduh
Taj mali ubica je na slobodi vec od prekosutra jer je mAlOlEtAn.

Vlasnik pistolja ne bi smeo da drzi municiju zajedno sa pistoljem i sve bi moralo da bude pod kljucem.
Vlasnik ne bi smeo maloletno lice da obucava pucanju. Maliej izspao izuzetan sterlac, ubijao je jednim hicem, uglavnom.

Otac je prvi krivac. "renomirani hirurg".
Drugi krivac je okolina koja dopusta da neko postane psihopata. Medju klincima vlada ogromna usamljenost, nemaju drugove, samo poznanike. Okolina, odnosno drustvo, to ne postoji.
Roditelje zanima samo uspeh i da se rese dece tako sto ih salju na razne kampove itd.

To je kao kad padne avion. Jedna stvar to ne bi izazvala, ali vise takvih stvari odjednom je recept za katastrofu.

Srbijam uz vlast Hulje i njegovih ne moze da resi problem nasilja.

Taj mali ubica je na slobodi vec od prekosutra jer je mAlOlEtAn.

I otac ce brzo biti na slobodi da se vrati svom renomiranom poslu. Radikali imaju smisla za trgovinu.

Da li neko zna na koliko nacins rpski lekari ucenjuju obolele od raka da bi otisli na prv. operaciju za 3-4 hiljade E?

Da li kod nas postoji mera obaveznog psihijatrijskog lecenja?

Postavlja se pitanje, kada ima izbor, grupni ili individualni sportovi, ubacis na karate ili tekvondo, odbojku ili vaterpolo.
Da ima Boga i pravde, da taj covek lezi 20 godina u zatvoru jer je indirektno stvorio ovog zlocinca.
To bi bila crvena lampica svim roditeljima da se konacno presaberu i dozovu pameti.
Ja ni ne znam kako je moguce da dete od 14 god udje u streljanu, nema ni licnu kartu, nit je stariji maloletnik od 16. Kako odgovara za svoje postupke, ko mu daje pistolj dok vezba?
Mnogo nedoumica ima.
Verovatno je otac uticajan pa moze ovima na kontroli na ulazu u streljanu da kaze sta treba. Ili podmaze.
Kad sve vec ovo znas, zasto nisio juce napisao ovaj post, tj otisao u policijsku stanicu i prijavio da maloletna lica idu u streljanu?

RuzNic je rekao da su za ovaj dogadjaj krive ''moderne i tzv. zapadne vrednosti'', ''drustvene mreze'', ''internet'' i ''igrice''.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Je li, a kako to da je gomila ljudi odrasla na raznim filmovima punim pucacine te na igricama sa takodje puno toga, a da nisu opet postali masovne ubice, psihopate, lica sa povecim dosijeom i slicno?

Kako to da se takve stvari desavaju i van tog ''zapada''? Recimo, na Dalekom Istoku neko usled stresa i slicnog upadne u ''amok'' pa krene da bode nozem sve unaokolo?
Onda slicni dogadjaji i po Rusiji pre nekoliko godina ili svakodnevni slucajevi na Bliskom i Srednjem Istoku gde razne sekte i frakcije neretko upadaju u skole i slicna mesta pa pucaju?
Bat of kors, internet i zapad su krivi, a u Srbiji đecu uče samo pravim vrednostima 🤣

Gde bi vezbalo dete ako ne u streljani?
Mislis da ja to znam, nisam obavestajac.
Izneo sam pretpostavku, ne cinjenicu.
Gadjanje i rukovanje oruzjem, nije isto.
Kuci je mogao da mu pokazuje, a gadjanje se uci van kuce.
Ili neka poljana u selu gde nema nikoga, s nacrtanim metama.
Ili streljana.
Nema trece...

U toj skoli ima puno dece srpske radikalske elite.
Tu su deca roditelja iz nekih ministarstava koaj su blizu, NBS itd

Apelacioni sud ce imati razumevanja....

Mnogo nedoumica ima.
Streljastvo mozes da treniras i kao maloletnik. Zapravo kao i svaki sport profesionalci pocinju dosta mladi.

Tu je mogao da nauci da gadja, a otac je kriv sto je imao sifru sefa sa oruzjem. Ni za to ne mora da znaci da mu je ovaj direktno rekao, samo da ju je provalio nekako.

Mnogo scenarija postoji a ovde se lako skace bas na one koji nam se uklapaju u zamisljenu sliku. I svako je za krivca nasao bas ono sto njemu licno smeta u drzavi.

Није исто пуцати из ваздушног и овог правог пиштоља, који је дечак очигледно знао да користи. Значи да је сигурно учио да пуца и из њега.

Vucic je veliki
Baš sam ovo hteo da dodam na kraju gornjeg posta ali si me preduhitrio.

Elem, to je to. Svi su redom krivi sem vlasti, "institucija", medija, i ćaleta - revolveraša.

Nego šta kaže onaj MMF, jel obaramo rekorde, jel smo statistički postali ekonomski tigar...

Evo ja već 20 dana bolje jedem, spavam (a i s'em) znajući da nas je MMF pohvalio i da je prosečna srpska plata na papiru 600 evra. A i potrošačka korpa i kupovna moć su mi porasli.

SRBIJA NAJJAČA, OVO JE OBEĆANA ZEMLJA, ALE ALEEEEEE!!!

U brdskim selima lovacke puske stoje u spavacoj sobi okacene na zid sa sve municijom. Skoro svako musko dete tamo zna da rukuje tim oruzjem.

I sta cemo sad?

Baš sam ovo hteo da dodam na kraju gornjeg posta ali si me preduhitrio.

Elem, to je to. Svi su redom krivi sem vlasti, "institucija", medija, i ćaleta - revolveraša.

Nego šta kaže onaj MMF, jel obaramo rekorde, jel smo statistički postali ekonomski tigar...
Objasnjenja od dva dinara ostavljam tebi i MC-u, svakako ste produktivni danas.

Vala i ti si,vidim botuje se sve u šesnaest.

Šta kaže šef, jel aminovao Ružićevu odvalu da je za sve opet kriv zapad?

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Није исто пуцати из ваздушног и овог правог пиштоља, који је дечак очигледно знао да користи. Значи да је сигурно учио да пуца и из њега.
Da, mada je sigurno lakse nekome sa sportskog streljastva da savlada i obicno. Otac je izgleda isao i na airsoft, gde se koriste replike pravog oruzja, to je dozvoljeno i maloletnicima.

U brdskim selima lovacke puske stoje u spavacoj sobi okacene na zid sa sve municijom. Skoro svako musko dete tamo zna da rukuje tim oruzjem.

I sta cemo sad?

Nije problem poznavanja upotrebe oruzja.
Tamo gde su porodice zdrave, nikom ne pada na pamet da puca.

Ovde imamo klinca koji je poremecen, a to ne vidi njegov aporodica ni drugovi koje nema, ni nastavnici.

Tipicno za americke gardove. Ima brdo filmova na tu temu.
Osnovna karakteristika zapadnog drustva je individualna slobod au kojoj niko nikog ne zanima. Dosegli smo taj ideal. Sa Huljom na celu.

• Sviđa mi se
Reagovanja: vsn
Vrh