Ovo što je Zuma predložio/preneo deluje kao sasvim korektno rešenje. Samo što mislim da bi bilo sasvim ok i bez ove nadogradnje na vrhu, bliže Kapetaniji. Jer su i BH i skoro sve oko nje građene u starinskim stilovima, tako da mislim da nečemu ovakvom nije baš mesto tu. No dobro. Takođe mi se sviđa ideja da se na elegantan način Kalemegdan direktno ne spoji sa, nego baš nadoveže na BH.
I da, dobra je ova vest da tunel i ''frontalni'' deo nisu građeni spojeni nego odvojeno. Jer to onda ostavlja prostor da ako se ikad i odluči da se u pozadinskom vrše neke adaptacije, biće lakše i pristupačnije.
offtopic
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=494612#p494612:1swngvuu je napisao(la):
Дошљак » Uto Nov 21, 2017 6:25 pm[/url]":1swngvuu]Сумњам да ће ико ударити на сумњиве ликове који држе "познати престонички клуб" у делу једне од барака.
Kako ide vreme, tako sve više čujem ili pak lično nalećem na ovakve situacije. Kad treba nešto tako da se izreguliše, promeni, ili pak sruši, ali se ne sme. Zato što je neko godinama puštao da kriminalci seju po gradu svoje jazbine i da ih niko ne dira. I onda su ovi ojačali do te mere da sad više niko ni ne sme da im se zamera. Čak je i narod to prihvatio, jer svi znamo bar 10 takvih slučajeva i nekako smo se navikli da je tako. I sutra kad se sve ovo oko Beton hale uredi a ostanu te ogavne barake tu, ili recimo ono leglo na Terazijama, ili npr oni plutajući navijački svinjci na rekama... niko se neće čuditi, a nadležni čak neće morati ni da se pravdaju. Jer je to postalo normalno. Prosto navikli smo se da živimo u jednom velikom Bronksu. :bash:
A sve to zato što su neki skoro 15 godina ložili ljude ovde da jedino što Beograd može, i treba da ponudi u svojoj turističkoj (a i privrednoj ponudi) su jeftin ''provod'' i lud noćni život. I evo, rezultati se vide. Ceo grad se pretvorio u Bangkok a legla kriminala su postale institucije kojima niko ništa ne može. :bash: