Karlo del Ponte
Advanced
Ко каже да немамо метро 
www.ekapija.com
Opasne materije mogu noćuKo se bolje razume, jel po propisima smeju otrovne materije da se voze podzemnim beogradskim zeleznickim cvorom?
Pitam samo...
Drzava mnoge stvari radi nepropisno i nezakonito, pa sto da ne i ovo.
Nigde ne piše da ne sme. I pre 20 godina sam lično ja vozio cisterne za Pančevo kroz Vračarski tunel. I to ne mali broj puta.@Blade
Koliko me sećanje služi, pisano je da nije dozvoljeno.
'Ajde...Nemoj da pricas.Вљд није, али нема где па иде само ноћу. Јбг, не може да се залети и прескочи град до ранжирне
Živeo sam u Holandiji 4 godine, i svedok sam ulaganja milijardi evra da se napravi jedan od svetski najboljih primera bezbednog saobraćaja. Čuo sam više kao legendu, da je neko predložio da se ukine transport opasnih materija železnicom kroz centar Amsterdama, Roterdama, Utrehta. Po nezvaničnoj verziji, dali su mu socijalni stan, socijalnu pomoć, profesionalnog psihijatra i doživotnu zabranu rada.Ko se bolje razume, jel po propisima smeju otrovne materije da se voze podzemnim beogradskim zeleznickim cvorom?
Pitam samo...
Drzava mnoge stvari radi nepropisno i nezakonito, pa sto da ne i ovo.
Sada izgleda giga-mega Bog-zna-šta, ali tada je i to bio tehničko-logički pad u odnosu na recimo 2012. godinu.Evo nostalgičnih slika reda vožnje BG Voza iz 2016/2017 kada je to još bio funkcionalni oblik prevoza, najbrži i najpouzdaniji. Da se ja pitam i odlučujem, privremeno bih ukinuo lazarevačku i mladenovačku liniju do nabavke novih garnitura, možda čak i resničku, a batajničku bih vratio na ovaj interval od 15 minuta u špicu i pola sata van špica. Tada je poslednji polazak Batajnica-Ovča bio u 22:12 uveče a danas je u 20:00, sa ovim RVR pomorom i PR linijama do Lazarevca i Mladenovca možemo sanjati o tome. I tadašnja jedna linija BG Voza je prevozila preko 30.000 putnika dnevno, danas 5 antibiotik linija prevozi celih 1% svih putnika JP u Beogradu. Po čemu je linija Ovča-Resnik toliko važnija od linije Ovča-Batajnica da po ovom novom RV 2025/2026 ide na pola sata veći deo dana, a ova druga i dalje na sat vremena?