Šta ti treba. BGvoz se neće menjatiDa li ima insajderskih informacija oko novog reda vožnje?
Mogli bi, ali bi on bio Srbija voz, odnosno sada Srbijavoz, tako da bi morao da kupiš kartu.Mogli bi onda novosadski regio da produže do Rakovice, pa čak i šidski. Da im Prokop bude prolazna stanica samo...
Čime? Trenutno smo u vanrednom stanju što se vozova tičeMogli su zbog izbora da ubace koji voz više ka Pančevu, makar da bude do kraja januara 2024.
Karta za voz da bude 300 dinara kao za PanMonopolTransport.
Da li Rakovica ima kolosečnih kapaciteta za tako nešto? Ja mislim da nema. Obično teretni zauzme isto koji kolosek. A produžetkom do Rakovice bi se smanjilo vreme obrta (a to mora da dođe iz vremena terminiranja koje bi bilo dosta malo).Mogli bi onda novosadski regio da produže do Rakovice, pa čak i šidski. Da im Prokop bude prolazna stanica samo...
Proveravao sam upravo i na sajtu Srbija Voza, ma kakvi, rano je njima da ažuriraju pretraživač nedelju dana pre stupanja novog reda vožnje na snagu. Gumeni bezmozgaši će čekati zadnji sat pre polaska prvih vozova 10. decembra da objave kada polaze, kao i svake godine u ovo vreme.Da li ima insajderskih informacija oko novog reda vožnje?
Ima prolaz kroz drugu parceluTraženo je da na tom mestu bude pešački prelaz, upravo u svrhu bezbednosti, a na kraju su dobili ogradu oko bloka 65 da ne mogu da pretrčavaju kolovoz.