spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 19.245
Šta će nam tu pruga za tramvaj? Bukvalno tramvajska pruga prolazi istom ulicom.Пругу исто треба сачувати, Овај пут треба истерати ствар до краја. Пруга ако не за обичан воз то за трамвоз сигурно
Ne znam da li su naši arhitekte 2014. izlazili sa različitim planovima, kompromisima, ali verujem da je bilo moguće uticati i na komplet BNV.
Ok to, pričao sam o tramvajskoj koja je spominjana.Treba nam pruga za vozove da neko iz Lazarevca Obrenovca, moze da dodje do centra grada kod sajma.
Za razliku od stanica Prokop i Novi Beograd, zeleznicka stanica Sajam bi dala novu namenu halama sajma koje imaju bas tu arhitekturu zeleznickih stanica i imala bi konekciju sa metroom cim bi se pustila metro linija 1.
To je veliki adut. Zeleznica ponovo u centru i povezana sa metroom u grandioznoj sajamsko hali 2... razmislite o tome.
Трамвоз. Трамваj који може да користимо железничку инфраструктуру. Спатио је дао могуће правце, списак се не исцрпљује. Исти аеродром на пример.Šta će nam tu pruga za tramvaj? Bukvalno tramvajska pruga prolazi istom ulicom.
@solecar
Hala 4 je izgradjena mnogo godina kasnije i sama po sebi ne predstavlja neku vrednu arhitekturu, obicna betonska kocka dok hale 1,2 i 3 cine jednu velepnu celinu i jedan isti stil sa njihovim izvanrednim kupolama.
Nije.Mislim da je potpuna zabrana gradnjepreterivanje.