Šta je novo?

Beogradska tvrđava i park Kalemegdan

Ево мало слика.
20250216_133558.jpg

Ова застава жешћи примашај, боље да на кулама капије имамо два јарбола са пламенцима или стеговима.
20250216_133602.jpg

Један трајно нарушен поглед, да је К дистрикт изграђен само иза Беко, било би боље.
20250216_134211.jpg

Још једна покварена визура.
20250216_135455.jpg

Ова застава жешћи примашај, боље да на кулама капије имамо два јарбола са пламенцима или стеговима.
Pogledajte prilog 229700
Ova zastava je još jedan dokaz da nam ključne institucije (u ovom slučaju pretpostavljam da se radi o JP "Beogradska tvrđava") vode ljudi ... Eto, prekinuo sam samog sebe kako ne bi nekoga neosnovano izvređao.

Uglavnom, poenta je da tvrđavu treba voditi sa mnogo više pažnje, mašte, posvećenosti, itd. Ipak je to glavna turistička atrakcija u celoj državi. Takoreći mesto na kome ljudi iz inostranstva dožive svoje prve susrete sa našom istorijom i (ne?)kulturom.

Све ЈП су феуди партија где ухлебљују своје заслужне чланове нажалост. Фали стручност и фали осећај за естетику.

Ova zastava je još jedan dokaz da nam ključne institucije (u ovom slučaju pretpostavljam da se radi o JP "Beogradska tvrđava") vode ljudi ... Eto, prekinuo sam samog sebe kako ne bi nekoga neosnovano izvređao.

Uglavnom, poenta je da tvrđavu treba voditi sa mnogo više pažnje, mašte, posvećenosti, itd. Ipak je to glavna turistička atrakcija u celoj državi. Takoreći mesto na kome ljudi iz inostranstva dožive svoje prve susrete sa našom istorijom i (ne?)kulturom.

Primetio sam i neku veliku zastavu na bedemima ispod pobednika...tezak fail, kic i potpuno nepotrebno.

Да, ем кич, ем вређање заставе, ем противзаконито. Застава се истиче само на јарболу!

• Sviđa mi se
Reagovanja: ink
Vrh