midlle blocker":ra15axte je napisao(la):Slažem se sa Sunčicom da neke teme ovde treba trajno zatvoriti (tipa Ytong vs cigla).
@ Paja: da se razumemo, moje eventualno neplaćanje je POSLEDICA, a ne UZROK. Dakle, ne urušavam ja sistem održavanja koji sam redovno plaćao (do skoro), nego ovi koji su dozvolili da se oba dečija igrališta trajno uzurpiraju, ovi koji tolerišu parkiranje džipova na trotoaru koji ja treba da platim. Juče je prošao pauk, bilo je 7-8 automobila, između ostalog i Porše panamera i dečko iz parking servisa je kao krenuo da slika i nadadoše ga sa svih strana. Naravno Pauk nijednu kaznu nije napisao niti je neka kola odneo. Parking (tj. trotoar) kod Lavine je bio čist narednih sat vremena, a zatim je sve bilo po starom. Sinoć je ergela ponovo bila tu (Q7, Range Rover, X5...). Platiću samo za čišćenje mog ulaza i samo za moj lift. A tebi Pajo, možda to ne smeta i onako nisi tu, pa ti plaćaj. Ja da plaćam i da se nerviram, ne treba mi to. Ponavljam to je POSLEDICA, A NE UZROK. Za 350-400 eur godišnje treba da imam i room service, a ne da od lokalnih kafedžija ne mogu da prođem trotoarom i igram se sa decom na igralištu.
Komsija i ja delim Vas stav. Zasto da placamo nesto a da nemamo nikakva prava? Polako sam i ja pocela da "popustam" sa placanjem. Ako smo naselje kako to da nista nije u njihovoj nadleznosti?
Suprotno onome sto se misli, ja zelim da nam naselje bude lepo zato se i bunim (da predupredim one koji ce me kritikovati) jer ako ne budemo reagovali bolje nam biti nece!
Sta placamo? Ciscenje zgrade? Kosenje trave? Parkinzi su javna povrsina, samim tim svako moze da se parkira, bezbednost je ugrozena kada nemate kontrolu. I dalje mi nije jasno, zasto svi cute?!
Za sve ostale, zar je tesko organizovati jedan sastanak i dogovoriti se oko daljih koraka?