Ambassador
Advanced
Iskreno, Studentski mi se mnogo više sviđa ovakav kakav je, i ova zgrada mi nije ništa posebno, za razliku od HE. Plus, moralo bi turbe da se sruši, što svakako ne bi bilo lepo. Mislim da bi SA ipak bilo najbolje rešenje.. Doduše, zgradu kod Pionirskog parka zadržati kao kabinet gradonačelnika, ili nešto slično svečano. Uostalom, zamislite gradski parlament uz reku.. Perverzija.. I još tu neka sala za konferencije takođe, sa pogledom na stari i Novi Beograd, reka... Perfektno..
edit: Zapravo, tamo bi mogli da prebace čitavu državnu upravu, i naprave mali administrativni "gradić" gde bi sve sređivao. To bi bilo odlično, i savršeno je saobraćajno povezano. Elem, mislim da je najveći problem kao što je neko od građana u Blicu rekao: onda bi se shvatilo koliko je administracija preglomazna i nepotrebna.
edit: Zapravo, tamo bi mogli da prebace čitavu državnu upravu, i naprave mali administrativni "gradić" gde bi sve sređivao. To bi bilo odlično, i savršeno je saobraćajno povezano. Elem, mislim da je najveći problem kao što je neko od građana u Blicu rekao: onda bi se shvatilo koliko je administracija preglomazna i nepotrebna.