Šta je novo?

Bel Mondo

1000023969.jpg
1000023968.jpg

Pozdrav, da li neko zna od kog materijala će biti ograda na balkonu?

Kako vama stručnijima deluje brzina gradnje? Očekivao sam da će biti na koti 0 do jula. Da li neko ima ideju koji je realan rok za završetak radova i useljenje?

Kako vama stručnijima deluje brzina gradnje? Očekivao sam da će biti na koti 0 do jula. Da li neko ima ideju koji je realan rok za završetak radova i useljenje?
Kada pogledam starije fotke, izvođač radova na AB konstrukciji je započeo svoje radove u drugoj polovini marta (temeljna ploča i AB konstrukcija podzemnih etaža).
S obzirom da je bruto površina garaže cca 15.000 m2 , nije to loše.
Realno je da im treba cca 4 -4,5 meseca za tu vrstu radova u podzemnim etažama, za ovakvu jamu.
Za neke komplikovanije bi trebalo i više .

Dobro sam info da ce duz njihove parcele da postave zvucne panele, ali ne znam koliko ce to da ima efekta jer vozovi sviraju nenormalno od kako je prokop otvoren zbog stanice tosin bunar sto je valjda neko pravilo kad se voz priblizava...ne znam koliko ce to da ima efekta pogotvovu kad krene medjunarodni saobracaj kroz par god.
Prosao sam juce pored gradilista I stvarno brzo napreduju, mislim da ce zavrsiti dosta pre roka...projekat je lep, strukture stanova su isto super.drugacije skroz od ostalih projekata na nbg...ali ne znam koliko kvalitet zivota pored pruge moze da bude dobar, ja sam se dugo razmisljao o u kpovini i samo sam odustao zbog lokacije.

Dobro sam info da ce duz njihove parcele da postave zvucne panele, ali ne znam koliko ce to da ima efekta jer vozovi sviraju nenormalno od kako je prokop otvoren zbog stanice tosin bunar sto je valjda neko pravilo kad se voz priblizava...ne znam koliko ce to da ima efekta pogotvovu kad krene medjunarodni saobracaj kroz par god.
Prosao sam juce pored gradilista I stvarno brzo napreduju, mislim da ce zavrsiti dosta pre roka...projekat je lep, strukture stanova su isto super.drugacije skroz od ostalih projekata na nbg...ali ne znam koliko kvalitet zivota pored pruge moze da bude dobar, ja sam se dugo razmisljao o u kpovini i samo sam odustao zbog lokacije.

Ma nema sanse da ce to da uradi velik efekat, ja kada setam bulevarom milutina milankovica cujem voz a kamoli ulica do voza

Заузећа: Радови под саобраћајем

Режим саобраћаја​
Радови под саобраћајем​
Наслов​
Изградња објекта​
Улица​
Омладинских бригада​
Од кућног броја​
До кућног броја​
Почетак радова​
15/8/2024​
Завршетак радова​
11/12/2024​
Извођач​
„PROJEKAT B-40" д.о.о.​
Опис​
Током коришћења привременог колског градилишног прилаза, за потребе извођења радова на изградњи стамбено-пословног комплекса на КП 1222/21 КО Нови Београд, биће измењен режим саобраћаја у ул. Омладинских бригада испред КП 1222/21 КО Нови Београд, у временском периоду од 15.08.2024. године до 11.12.2024. године.​
Линк​
Документ​
002372477 2024​

https://szsgis.beograd.gov.rs/porta...ndex.html?id=ed921b0d5e6a4b168f5215aa766423bb

заузеће улица_бел мондо.JPG

1000064031.jpg

Pošto mi je dosta forumaša sugerisalo da treba da postavljam slike na forumu a kako sam operisan od fotkanja (pojma nemam ni oko fotkanja ni oko kompozicije) rekoh da probam sa ovom fotkom, pa ako moderator smatra da ovo nije dovoljan kvalitet za forum neka obriše post.

Vrh