Šta je novo?

Bel Mondo

01.03.2025.
чика Грујине зградице ;)
01.03.2025..jpg

01.03.2025.
чика Грујине зградице ;)
Čika Gruja rekao bih da je jedan od najozbiljnijih investitora trenutno u Srbiji. Em radi brzo, em radi kvalitetno. Svaka čast! Rekao bih da će ovo biti gotovo dosta pre 2027 i rekao bih da je trenutno najkvalitetnija zgrada u izgradnji u ovom delu Novog Beograda (potez od DC do Tošinog bunara, uključujući i sve što se trenutni gradi na Tošinom bunaru).

Ne znam kako bi doduše izgledalo poređenje sa Soul-om, blagu prednost bi dao Gruji jer mislim da je investitoru Soula ovo prvi projekat i još se radi po fazama pa tu ima dosta prostora da sledeće faze budu bolje od prve (kao kod A bloka recimo gde 3 i 4. a naročito 4. Faza znatno odskaču od 1 i 2.)

Čika Gruja rekao bih da je jedan od najozbiljnijih investitora trenutno u Srbiji. Em radi brzo, em radi kvalitetno. Svaka čast! Rekao bih da će ovo biti gotovo dosta pre 2027 i rekao bih da je trenutno najkvalitetnija zgrada u izgradnji u ovom delu Novog Beograda (potez od DC do Tošinog bunara, uključujući i sve što se trenutni gradi na Tošinom bunaru).

Ne znam kako bi doduše izgledalo poređenje sa Soul-om, blagu prednost bi dao Gruji jer mislim da je investitoru Soula ovo prvi projekat i još se radi po fazama pa tu ima dosta prostora da sledeće faze budu bolje od prve (kao kod A bloka recimo gde 3 i 4. a naročito 4. Faza znatno odskaču od 1 i 2.)
Na osnovu čega mislite da je ovo najkvalitetnija zgrada u izgradnji? Hvala.

Na osnovu čega mislite da je ovo najkvalitetnija zgrada u izgradnji? Hvala.
Na osnovu ličnog iskustva sa starim Grujinim projektima ( West 65 i West kula ) brzine i kvaliteta izgradnje stanične zgrade na Prokopu i poslovnih zgrada pored, i na osnovu materijalizacije koju je neko postavio na nekoj od prethodnih strana. I spram toga sam formirao očekivanja u pogledu finalne realizacije ovog projekta.

Na osnovu ličnog iskustva sa starim Grujinim projektima ( West 65 i West kula ) brzine i kvaliteta izgradnje stanične zgrade na Prokopu i poslovnih zgrada pored, i na osnovu materijalizacije koju je neko postavio na nekoj od prethodnih strana. I spram toga sam formirao očekivanja u pogledu finalne realizacije ovog projekta.

Eno Prokop ne zna se gde više prokišnjava.
Nadam se da nije isti kvalitet u Belom Mondu

Чика Груја је омануо код Прокопа, @ИЛИЈА објаснио. Сад се ето гузи да ради део према БИП-у! О кули Запад 65, да не причамо.
Видећемо како ће бити са Бел Мондом ?

Eno Prokop ne zna se gde više prokišnjava.
Nadam se da nije isti kvalitet u Belom Mondu
Ja sam problem prokišnjavanja Prokopa doživeo kao problem toga što je izgrađena stanična zgrada bez da je urađena hidroizolacija na samoj ploči koja je već postojala, pa onaj deo iznad samih perona iznad kojih se nalazi ploča bez drugih sadržaja prokišnjava na nekim delovima. Takav sam utisak stekao, ali moguće da grešim. Sumanuto mi je da će to tako ostati kada se kompletira ceo projekat. Mada sam ovim našim diletkama se nikad ne zna, kapiram.
Vidi se da si veliki poznavalac materije kad kazes da je West kula kvalitet.
U West kuli i West 65 postoje 3 stana koja rentiran s vremena kao stan na dan nekim poslovnim saradnicima koji preferiraju osećaj "kao kod kuće", umesto hotelskog smeštaja kada mi dođu u posetu, pa sam i sam mnogo puta boravio u tim stanovima, pogotovo jer je vlasnik sva 3 stana moj dobar prijatelj + u jednom od ta 3 stana, konkretno onaj koji se nalazi u West 65 prvoj fazi sam svojevremeno rentao kao kancelariju (kada sam ja otišao vlasnik ga je renovirao u stan pogodan za kratkoročno iznajmljivanje), tako da je meni lično to delovalo skroz korektno i kvalitetno.

Moguće da nešto previđam ili da se prosto ni ovaj moj prijatelj ne udubljuje u to jer su ti stanovi uzeti isključivo da bi se rentali dalje, pa ne obraća pažnju na neke stvari, pa prosto imam pogrešan utisak, moguće da je i to, ne znam

Da li vi mislite na istu West 65 Kulu kao ja? Ona na koju ja mislim se nalazi na planeti zemlji, u državi Srbiji, u Beogradu? Ta kula na koju ja mislim je šarlatanski loše odrađena, sa toliko dečijih bolesti da je to već postalo bizarno u jednom momentu.

Da li vi mislite na istu West 65 Kulu kao ja? Ona na koju ja mislim se nalazi na planeti zemlji, u državi Srbiji, u Beogradu? Ta kula na koju ja mislim je šarlatanski loše odrađena, sa toliko dečijih bolesti da je to već postalo bizarno u jednom momentu.
Mislim na jedinu West kulu koja postoji i objasnio sam koja su moja iskustva sa njom, molio bih da pročitate šta sam napisao i da se ograđujem od tog jer moguće da kao neko ko je samo boravio u tim stanovima s vremena na vreme, a ne i živeo tamo, moguće da sam stekao pogrešan utisak, pogotovo zato što se ni moj prijatelj koji je vlasnik sva 3 spomenuta stana ne žali ni šta i deluje zadovoljno.

Vrh