Izuzetno glupa mikro lokacija zgrade. Pogotovo zgrade tog tipa.Da je zgrada se druge strane pruge imali bi dodatnog profita minimum 1.000e/m2
Zdravo svima, ako neko ima informaciju...Koliko kosta cena garsonjera (oko 30m2)? Mislim da se to ovde vodi kao studio...Hvala unapred.
Moze i gore:Izuzetno glupa mikro lokacija zgrade. Pogotovo zgrade tog tipa.
Да, биће постављени заштитни зидови од буке. Али то ће се урадити тек кад се изграде додатна два железничка колосека (са сваке стране по један), од железничке станице Нови Београд - две тунелске цеви кроз Бежанијску косу-па до железничке станице Земун. Ткз. букобрани ће се поставити од ж.с. Нови Београд до тунела кроз Бежанијску косу. Постоји акциони план, видео сам га пре неких четири године, и одговарајуће цртеже.Da li neko mozda zna da li je predvidjena neka zvucna barijera na ovoj strani do pruge?
Znači nikadДа, биће постављени заштитни зидови од буке. Али то ће се урадити тек кад се изграде додатна два железничка колосека (са сваке стране по један), од железничке станице Нови Београд - две тунелске цеви кроз Бежанијску косу-па до железничке станице Земун. Ткз. букобрани ће се поставити од ж.с. Нови Београд до тунела кроз Бежанијску косу. Постоји акциони план, видео сам га пре неких четири године, и одговарајуће цртеже.
Сличан акциони план постоји и за постављање букобрана на целој деоници мото-пута од Студењака до Ласте.