Šta je novo?

Batajnički bulevar

Više puta sam pisao svim odgovornima ali se ništa ne dešava.Rekao sam im da ću biti svedok svakome ko se povredi na toj divljoj raskrsnici.Završetak petlje je neizvestan sve dok mi iz Batajnice ne izađemo i blokiramo auto-put
 
...Završetak petlje je neizvestan sve dok mi iz Batajnice ne izađemo i blokiramo auto-put...
Završetak petlje je neizvestan sve dok Batajnica ne postane opština
koja ce ne samo rešiti problem Batajničkih puteva vec i sijaset drugih stvari
a SO Zemun
nek i treci put popločava ulice oko svoje opštinske zgrade a vecinu drugih vaznih stvari zanemaruje
pa treba se što pre razići od takve ne domaćinske uprave
 
Ona raskrsnica posle pumpe BC (Crnomarkovic) je užas. Ja gledam raskrnicu još od pumpe kad dolazim od petlje i uglavnom bežim desno sa max 60km/h ako ima nekog da čeka, da me ne bi iznenadio i skrenuo ka Zemunu ispred mene. Bilo je slučajeva kada se neko uključuje direktno u desnu traku. Izuzetan oprez je potreban. Automobili skreću levo ka Batajnici praveći prekršaj jer nije dozvoljeno. Šleperima su potrebne 2 trake da smotaju a da ne pričam što prikolica može da zatvori prolaz u luku kad kamiondžija smota levo.

Nikog nije briga dok neko ne pogine ne daj Bože. Znakovi služe da se problemi guraju pod tepih a onda se čude što se isti ne poštuju.

Preko 50.000 ljudi ide ka i od Zemuna na 1+1. Prošao drumom pre neki dan. Asfalt je počeo da se penje po krajevima, kolotrazi.
Do zime ima da se otvaraju rupe.

Novopazovčani su se spasili sa novim petljom na AP a i Banovčani jer su kamioni firmi u industrijskoj zoni išli kroz Banovce i lomili put.
Sad je tome došao kraj.

Banovčani i Pazovčani bi najradije hteli da ne prođu kroz Batajnicu kad idu za Zemun ili BG.
 
Samo da ne bude ovako

bridge.jpg


sramota da petlju ne povežu pa kasnije nek rade bulevar .
 
Batajnička petlja bez Batajnice bogami napunila tri godine.
Poraslo dete, osamostalilo se (tj. od početka je samostalno, bar od Batajnice). Evo i ja pustih suzu i glas mi zadrhta kao bivšem predsedniku, mada kod mene je to više zbog one svakodnevne muke i besa u koloni kad se vraćam sa posla, ali dobro, nećemo da kvarimo svečani trenutak mojim privatnim problemima.

Elem, ako neko ima organizacionih sposobnosti da priredi "slavlje" povodom ovog divnog nam jubileja, neka cilja da bude masovno, nasred glavne ulice i u popodnevnom špicu. Rado ću se odazvati i povesti još nekoliko veoma "raspoloženih" slavljenika.
Eto, da mi to lepo proslavimo, a i da se poradujemo svetloj budućnosti našeg sela, za koje kažu da će imati onaj intergalaktički...kako ono beše...ma neki terminal jeste, zaboravih mu ime.
 
Vise od 3 godine je proslo i vlast tj stado ovaca nije bilo u stanju da otkupi 30 ari njive i poveze jedno od naj vecih naselja na obodu Beograda koji svakodnevno stoje u guzvi i trose na stotine litara goriva vise cime se vise zagadjuje okolina. Kako mogu da se nateraju ovce na poslusnost ? Zatvorite ih u tor i to na samom nadvoznjaku i stavite jednog sar-planinca da ih cuva dok ne rese spor. :grand: :gobb:
.
 
Ne verujem da je to. Bilo bi mnogo jače najavljeno.

Tipujem da če "poboljšanje" biti kozmetičke izmene petlje i možda neka privremena konekcija, i to je nerealno mislim.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=502311#p502311:3e0g6elo je napisao(la):
caribrod » 21 Dec 2017, 09:26[/url]":3e0g6elo]Pretpostavljam, a i nadam se, da je ovo "poboljšanje" ustvari završetak radova na petlji uz toliko željeni i predugo čekani bulevar.
Mislim da su nas ipak otkačili na jedan (još) duži period...na tablama su prefarbali (ne prekrili nego prefarbali) ispis za Batajnicu, tako da mi čini da je ovo hvala-doviđenja-prijatno situacija:
yuF1COg.jpg


yACpYaX.jpg
 
Bizgovi zar nije bilo lakse onda da su ih skinuli
 
Лакше да један мајстор са једном корпом ваљком префарба него да два мајстора у две корпе одшрафе таблу и скину је.
 
Zar nemaju onu crnu foliju koju nalepe pomoću obične molerske paprine treake (krep trake)?
 
И за фолију требају два мајстора у две корпе :D Oво је одрадио један мајстор у једној корпи. Мени је невероватно колико се власт додворава централним општинама у којима немају подршку а у исто време запостављају периферне општине које су их довеле на власт.
 
I tako izbrisali Bataju sa karte tog puta da je ikada i postojala.... :lol:
Bas mi je drago sto su sada u ,, pravo vreme ,, čačnuli svoju brljotinu sa Batajnickom petljom...
Pa ce da vidimo efekat u martu.... :evil:
 
Batajničima da ovo smeta, lako bi se organizovali i blokirali nešto.

Pitanje je i koliko realno Batajničani koriste autoput. Idem relativno često za Bataju (par puta godišnje) i dosta njih su vezani za Zemun ili Pazove.

Daleko od toga da mislim da im petlja i bulevar ne trebaju. Šta više, SRAMOTA je da to tako stoji, a dobar deo je završen, ali ponavljam da je najviše na žiteljima Batajnice da se izbore makar za bulevar.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=509126#p509126:1fxj0vdv je napisao(la):
boca-ica » 17 Jan 2018, 10:40[/url]":1fxj0vdv]I tako izbrisali Bataju sa karte tog puta Bas mi je drago sto su sada u ,, pravo vreme ,, čačnuli svoju brljotinu sa Batajnickom petljom...
Pa ce da vidimo efekat u martu.... :evil:
Mislis da će da bude efekta? Ja mislim da ne.
Doći će sa raznim drugim obećanjima, pričom o kanalizaciji i uz neku pevaljku i Kursadžije...eto 60% glasova.
Vuna ostaje vuna.
 
Nije to vuna to je D u d
Danas Bataja i ako više nije poznata po stogodišnjim a u velikom meri posečenim Dudovima
i dalje se dobro drži .... zbog ekspanzije ,,od duda,, ...
al se nadam da bar niko nije pao SA duda
da bi prošli samo sa pričom o kanalizaciji i uz neku pevaljku i Kursadžije.... :lol:
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=509140#p509140:olk7ypxq je napisao(la):
astrodule » Sre Jan 17, 2018 11:45 am[/url]":olk7ypxq]Batajničima da ovo smeta, lako bi se organizovali i blokirali nešto.

Pitanje je i koliko realno Batajničani koriste autoput. Idem relativno često za Bataju (par puta godišnje) i dosta njih su vezani za Zemun ili Pazove.

Daleko od toga da mislim da im petlja i bulevar ne trebaju. Šta više, SRAMOTA je da to tako stoji, a dobar deo je završen, ali ponavljam da je najviše na žiteljima Batajnice da se izbore makar za bulevar.

Autoput nije bitan u ovoj priči. Bitno je da se Batajnici vrati izlaz na bivši novosadski put. Kada bi videli koja gerila je na tim divljim izlazima ujutru, znali bi kakav je problem. Verovatno čekaju da se neka nesreća desi pa će onda razmišljati o tom izlazu.
 
...Kada bi videli koja gerila je na tim divljim izlazima ujutru,
znali bi kakav je problem.
Verovatno čekaju da se neka nesreća desi pa će onda razmišljati o tom izlazu....

Djaba....
na žalost dok ne poteče krv... i ne upita se za odgovornost.... niko nece ni da mrdne malim prstom... :(
 
Krv je možda u potekla ali malo. Bilo je udesa Bataja gerile koja izleće ka gradu i od petlje skreće ka ciglani.
To je trenutno bez semaforau kao nekad iz Altine kad se izlazilo.

Možda urade ovde semafor i tako privremeno bar zataškaju problem i eventualno spreče neko krvoproliće ali ni toga nema na vidiku.

Nije mi jasno samo kako nisu u stanju da to urade. Ustvari nije ih briga je imaju preča posla u Beogradu na vodi.

Ladno poskidali i prefarbali table a dole zalepili mačije oči uz belu liniju video sam ja ekipu.

A drum sve više proprada i dobija kolotrage. Dobro je što celu Bataju obilazim u širokom luku AP-om i to bukvalno.

Neće Vučić da Šešelju pravi bulevar. :mrgreen:
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=509603#p509603:36ndplo5 je napisao(la):
dragan » Čet Jan 18, 2018 4:49 pm[/url]":36ndplo5]Da li ste o tom problemu razgovarali sa nekim iz Grada ?
Ko da razgovara? Beograd put je prebacio na opštinuo dgovornost, a opština je Zemun tako da ih ne zanima previše što se na ulazu u Batajnicu 4-5km prelazi nekad (16-17h) po 30 minuta ako nema udesa.
Totalno su nas odeskli. Batajnički put izgubio status glavne ulice na ukrštanju sa Pupinovim mostom (bu**** koja je tu projektovala semafore umesto kružnog toka treba doživotno zabraniti da se bavi projektovanjem), bvši novosadski isto takose ukršta sa ulicom koja vodi ka Pupinovom mostui stvaraju se gužve gde nikad nisu postojale i na karaju bulevar koji ne postoji koji je trebao da rastereti celu tu gungulu.

U špicu se vremenski više isplati ići autoputem do Banovaca i vratiti se u Batajnicu (oko 25 km duže) nego ići regularnim putem.

I sa kim ja da razgovaram? Ko može da mi objasni zašto je napravljen nadvožnjak preko pruge koji spaja dve njive pre batajničkog bulevara koji verujem duplo manje košta od ovog nadvožnjaka?

es98av.png
 
Vrh