Šta je novo?

Batajnički bulevar

Samo jedan lek je za Zemunsku ne zainteresovanost a to je sad u martu uz gradske izbore
da bude i glasanje za ,,otcepljnje,, tj. formiranje -Batajničke opštine- po uzoru na Surčin
:sesir:
 
A da vi pred izbore blokirate nesto napravite guzvu pa da se nalo zamislesto je ne zavrsavaju
 
По "Програму уређивања и доделе грађевинског земљишта за 2018.годину", за ову годину је за продужетак Батајничког булевара планирано 440.000,- динара. За следећу 2019.годину планирано је 2.560.000,- динара, а за 2020.годину план је 82.000.000,- динара. По овоме значи да ће овај булевар да се ради/гради 2019/2020.године. Из ове табеле се види шта улази од радова.

То је тачка 24 на страни 35, а односи се на припреме за почетак градње (тачка 24 на страни 32), а то су Саобраћајнице са припадајућом инфраструктуром (тачка 1 на страни 29).

Све то има на "Планирана финансијска средства за реаизацију програма за 2018.годину са пројекцијама за 2019. и 2020.годину.
http://www.beoland.com/wp-content/uploa ... M-2018.pdf

Pogledajte prilog 1

 
Pa za kraće vreme je izgrađena cela veza između Batajnice i Dobanovaca.
Znači, tri godine u najboljem slučaju...to nisu baš tri meseca kako je Vučić obećavao pred hipnotisanom batajničkom publikom, ali dobro, bar je broj 3 isti :kafa:
 
Pa moze brzo al nema vezu sa buducim bulevarom jer stare pristupnice jesu ostale pa dekimicno problem petlje moze se resiti
Al ajd da vidimo naj vaznije KADA ce poceti ma koja opcija samo vise da krene sa mrtve tacke...
 
Mozda cekaju 10 godina od ukidanja starih prikljucnica pa hoce da naprave neko jubilarno otvaranje novih prikljucnica za desetogodisnjicu
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=464487#p464487:2d0a5ymf je napisao(la):
dragan » Ned Jul 09, 2017 12:32 pm[/url]":2d0a5ymf]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444801#p444801:2d0a5ymf je napisao(la):
Batajnicanin » 06 Apr 2017 01:52 pm[/url]":2d0a5ymf]U priču da jedan vlasnik može da blokira izgradnju državnog puta ne verujem.
Jednostavno nema volje/para, a ni pritiska stanovništva da se to uradi.
Naravno da ' jedan vlasnik ne može da blokira izgradnju državnog puta', jer po zakonu
parcela može da mu se oduzme i odredi ošteta, a ako nije zadovoljan može da ide na sud.
file.php

Hm... pogledajuci ovo na blef primetio sam par stvari, ali prilikom ponovnog posmatranja plana mnogo toga mi nije jasno.
Uz postojeci "Batajnicki bulevar" ima nekoliko ulica koje trenutno ne postoje. Ovo CRNO kapiram da su ulice koje planiraju za izgradnju, ali sta predstavljaju tanke crvene linije(kod mene oznacene plavom bojom? Da li su to jednosmerne(zbog debljine oznake)? Sta predstavlja ovo sto sam zuto stavio? Ulica, prolaz...? Toga nema, jedino ako nisu mislili da se DZ Batajnica srusi i izgradi na drugoj lokaciji(postavlja se pitanje kojoj?). Takodje ova ulica koja sece ulicu Carice Jelene. Pored navedenih stvari, ne moze da se ne primeti i prosirenje postojece glavne ulice(priblizno sa 2 na 4 trake(narandzasto)) u pravcu Zemuna, takode iz pravca N. Pazove je prilaz Batajnici prosiren do restorana Tara. Znaci izmedju ova 2 dela, glavna ulica ce ostati sa postojece 2 trake.
Kao sto rece Bungalow, sve ovo ucrtano se nece izgraditi za 20 godina(ako ovim tempom nastave ni za 25-30). :laugh:
 
Zbog odobrene kradje starog uključenja na ,,novi,, NS put u Batajnici
materijalnu štetu od u vidu iznunudjene višegodišnje vece kupovine goriva, gradjanima ovog dela Beograda,
niko nikad nece nadoknaditi a nit ima naznaka da ce se stanje promeniti :rant:

Recept proveren tako da sutra bi to moglo biti odobreno i za Gazelu .... :lol: :lool: :lol:
 
Baš sam juče bio u Batajnici i oko 16h se baš sporo ulazilo u Bataju. Koliko bi značio taj bulevar i isključenje sa auto-puta, ali Batajničani trpe.
 
I trebalo bih. Ionako su pokrali pare koje su bile predvidjene za zavrsetak bulevara koji su vec bili poceli. Sad strumfeta maze oci strumfovima kako treba projekat, pare, vreme... itd . Lopovluk.
 
Da imaju demokratsku svest pobunili bi se i blokirali put. To je jedini način, ako se oni sami izbore neće to učiniti niko umesto njih. :grand:
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=538905#p538905:3h8qnbme je napisao(la):
astrodule » 18 Мај 2018 03:28 pm[/url]":3h8qnbme]Baš sam juče bio u Batajnici i oko 16h se baš sporo ulazilo u Bataju. Koliko bi značio taj bulevar i isključenje sa auto-puta, ali Batajničani trpe.

какав ће тек да буде хаос када се буде реконструисала пруга па сви они који би иначе користили бгвоз буду преусмерени на Батајнички друм.
 
Koliko vidim, u planu za brzu prugu je i da se gradi nadvožnjak i ta nova ulica u Batajnici na istom mestu kao na ovom prethodnom crtežu.
Da li neko zna do kad je planirano da se završi ova deonica brze pruge?
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=566162#p566162:2y9c725a je napisao(la):
boca-ica » Ned Sep 09, 2018 7:18 pm[/url]":2y9c725a]Izvor sličice ?
Uzeo sam iz ovog članka iz vesti. http://beobuild.rs/počela-rekonstrukcija-pruge-beograd--stara-pazova-p2801.html
Sad i sam vidim tamo da su obećali da završe i otvore deonicu Beograd - Novi Sad do 2022.
Valjda onda to znači da će do tad biti izgrađen i taj nadvožnjak i ulice koje ga povezuju jer se ukida stari pružni prelaz u Batajnici. Što znači da ne ostaje mnogo da se dovrši obilaznica oko Batajnice. Ako sam dobro sve povezao xD
 
Nema pobune u Srbiji ni za mnogo bitnije stvari..

Na ulasku u Batajnicu kod prve T raskrsnice stoji neka tabla za radove, glavna ulica do centra, pa dalje put za Banovce i deo Batajnickog Bulevara koji postoji (Slobodana Macure) su podebljani crvenom bojom. Fotografisacu ovih dana tablu izbliza ako me neko ne preduhitri.
 
Da li neko zna sta ce biti na mestu stare ciglane, na izmedju Batajnice i 13. maja, prekoputa Alba, srusena he skoro do kraja, teren se uredjuje jos od letos, table nema nigde.. Zna li neko sta se radi?
 
Vrh