mbole » Sun Dec 06, 2020 9:46 pm[/url]":3gv4dabn]Najpre, hvala na dobrodoslici.
@NoLimit
Ne zaboravimo, da se Batajnica ozbiljno prosirila na strani prema Dunavu, i da tamo postoji veliki broj kuca, to jest da prilican saobracaj mora da tece prema tom delu.
Trenutno, oni moraju ili da se odvajaju na nekoj od prethodnih poprecnih (Jadranska, Brace Smiljanic, Stanka Tisme), od kojih svaka ima neki od svojih problema... Jadranska S krivinu, Brace Smiljanic skolu i gomilu parkiranih automobila, Stanka Tisme pijacu...
Ili, da voze do centra pa onda da se odvajaju desno, a tu vec imamo prilicnu guzvu.
Takodje, veliko je pitanje sta ce se desiti sa placem Mostogradnje... nekako mi mirise da ce otici na dobos kao sustinski jako veliki plac tik uz buduci bulevar. U prevodu... gomila naroda.
Jednostavno, malo neprirodno deluje veliki razmak izmedju Ambara i centra.
Koliko se secam nekih prica, iz davnih godina... ta ulica je trebalo da se napravi jos '70-tih ili '80-tih, ali je otprilike "trebalo da prodje kroz avliju nekom bitnom" ili tako neka kombinacija.
Usput... cija li je samo ideja bila da se posadi neopisiv broj lezecih policajaca po bataji?
Nemam nista protiv lezecih na mestima gde su smisleni (i kada se naprave kako treba, a ne ovi "razbijaci kamenca u bubregu"), ali ovakvo "sejanje" nema bas nikakvog smisla. Cuj... blizina skole, a skola pola kilometra odatle
@busspoter
Nazalost... ne mislim da ce da rade kruzne tokove
Ali mislim da bi ih trebalo uraditi