Šta je novo?

Balkanska ulica

Svaki dan prolazim i sve sam ocekivao da ce se povecati broj radnika medjutim vrlo cesto nema nikoga kao npr danas slikano.To uredjenje pjacete,platoa ili kako su vec nazvali nisu ni poceli a ima stvarnog posla 10 dana a imam osecaj da ce biti zbrzano i ni na sta nece liciti.
Stvarno sam bio optimistican po pitanju ove ulice i tog ugla ali na 15 dana od isteka roka mi nemamo nista...

Potvrdjujem da vec danima nema radnika uopste. Eventualno u Lominoj po neki koji radi na zameni vodovodnih instalacija. Osim toga, u Balkanskoj potpuno neogradjeno gradiliste, prasina i parkirani automobili , naravno.

Mogu i ja kao stanar iz okolne ulice.Apsolutno vec 15 dana nista ne rade...

Pročitali na Beobuild u da su provaljeni kako ga lade .... pa ajd malko da se pokažu ko bajagi ipak rade ... :lol:

Mislim da su se od juce napokon bacili da rade ali skoro 2 i po meseca nisu nista radili tako da ne verujem da ce u roku.Od sredjivanja ugla Geprata,Milovana Milovanovica i ravnog dela Balkanske jos ni naznake.Bojim se da ne kazu to cemo na prolece ...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=570856#p570856:25crxd6x je napisao(la):
entero11 » Sub Sep 29, 2018 10:02 am[/url]":25crxd6x]Mislim da su se od juce napokon bacili da rade ali skoro 2 i po meseca nisu nista radili tako da ne verujem da ce u roku.Od sredjivanja ugla Geprata,Milovana Milovanovica i ravnog dela Balkanske jos ni naznake.Bojim se da ne kazu to cemo na prolece ...

To nazalost tako uvek bude, a siguran sam da bi "kraj" malo "zivnuo" samo malo da se sredi. Svaka zgrada u tom delu je puna grafita. Prijavljivao sam 100x, ali izgleda da je opstina Savski venac po tom pitanju najneazurnija.

opztFuF.jpg

5a4c7d47a3fa5fb31b9d51a0fc395ff7.jpg

ovo je vec ono tu mac...koliko se vec ovo radi...tj ne radi

Sent from my iPhone using Tapatalk

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=574838#p574838:3q1jeewf je napisao(la):
Bulbulderac17 » Uto Okt 16, 2018 12:09 am[/url]":3q1jeewf]
5a4c7d47a3fa5fb31b9d51a0fc395ff7.jpg

ovo je vec ono tu mac...koliko se vec ovo radi...tj ne radi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Au contraire Rodney ..
Ovaj iz Gorenja je došao da proveri kako napreduju instalacije za grejanje ..
Gospodin iz Mečke_Direktor na preduzeće od izvođač'
Pick-up_geometar ..
Ford_arhiteTka ..
BMW_samo tetki (čitaj: geometar) da donese lek ..

.. isto tako, na slici se vidi gospodin, koji sa slušalicama vrši merenje trusnosti tla.

:bash: :bash: :bash:

http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74. ... iri-meseca
Rok za kraj rekonstrukcije ulice u srcu grada istekao, a u ovom trenutku se ne nazire kraj posla. Zanatlije očajne, razmišljaju o zatvaranju lokala. Radovi od 10. jula, u delu od Gavrila Principa do Kraljice Natalije

- Prvo su raskopali ulicu da zamene vodovodne cevi, pa su sve zatrpali - priča jedan od zanatlija iz ove ulice. - A onda su došli drugi radnici, otkopali sve ponovo, pa uradili toplovod. Opet su sve zatrpali, a pre dva dana su ponovo kopali ulicu duž lokala, jer su zaboravili da urade kišnu kanalizaciju! Četiri dana se nisu pojavljivali, a od jutros su samo trojica radnika na terenu. Postavljaju ivičnjake duž leve strane ulice. Osmoro njih je radilo i celo leto. Svako dolazi sa svojim planom, ne znajući ko je gde i šta radio. Bez sinhronizacije, po dva puta rade isti posao.

- Tek treba sve da betoniraju, stave pesak, pa onda kaldrmu i kocke po trotoaru. Kažu da neće završiti taj posao ni do Nove godine. A niko ne razmišlja kako će ljudi po ovoj nizbrdici, kada poledi, da koračaju po tim kockama. I sami majstori kažu da je zato asfalt bolji. Ali, ko nas pita - komentarišu ogorčeni vlasnici radnji

Bravo Vesiću :bash:

Sta mislite da li Balkansku radi ista firma koja je radila Gagiju Djoganiju obrve ?

Vesic je obećao da će ulica biti završena 15 oktobra! Kako li se samo oseća kad mu je obećanje daleko od realnosti.
Pre jedno dvadesetak godina, kad je radjena poslednja rekonstrukcija, Toplane su provukle svoje cevi, Vodovod svoje, Beograd Put je uradio kaldrmu, sve bey velike pome, i što je glavno, nije trajalo više od mesec dana. Istina ta trasa je bila samo od Narodnog fronta do Admirala Geprata. Sad je od Kneginje Zorke do Admirala Geprata. Šalu na stranu, ali je ovako nesavesan rad i neuviđajnost gradskih službi koja treba da vodi investiciju, za svaku osudu.
Kako je moguće da se ne insistira na radu u 3 smene??? Oni ne rade ni jednu kompletnu smenu!

Biće ovo kao KV. Razvućiće na godinu dana a onda će biti veći fušeraj nego pre radova. Kocke će se klimati samo fali da stave onaj grubi kamen na trotoar kao kod Austrijske ambasade pa ćemo se svi poubijati spuštajući se ulicom.

A ko da insistira da se radi u 3 smene? Grad? Grad ocigledno nema pare, ili je dogovoreno sa izvodjacem da se razvlaci rok, da deluje da se svuda radi po gradu. Kada je sve normalno, kada se isplacuje na vreme, u okviru normalnih rokova se i zavrsi sve. Ceo bulevar duzine 2km sa izmenom svih cevi i instalacija, tramvajskim basticama je uradjen za 6 meseci. A danas imamo da jednu pasarelu rade godinu dana, jedan trg 100x150m godinu i po, kosancic isto tako...Ocigledno je problem u gradu, nema sta on da insistira kod izvodjaca,

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=575738#p575738:29hxigcw je napisao(la):
milanche » Sub Okt 20, 2018 7:25 pm[/url]":29hxigcw]A ko da insistira da se radi u 3 smene? Grad? Grad ocigledno nema pare, ili je dogovoreno sa izvodjacem da se razvlaci rok, da deluje da se svuda radi po gradu. Kada je sve normalno, kada se isplacuje na vreme, u okviru normalnih rokova se i zavrsi sve. Ceo bulevar duzine 2km sa izmenom svih cevi i instalacija, tramvajskim basticama je uradjen za 6 meseci. A danas imamo da jednu pasarelu rade godinu dana, jedan trg 100x150m godinu i po, kosancic isto tako...Ocigledno je problem u gradu, nema sta on da insistira kod izvodjaca,

Драги Миланче, мислим да је ово друго у реалније, да намерно развлаче радове, да се као види да се ради, плус да се додатно иживљавају над овим народом, кад им се већ може. Град има паре, изабрали су блиске да изводе радове, тако да Град, ако жели, може да их потера. Имају инструменте за тако нешто. "Мореееее...." што каже мој комшија Милоје, на плацу, а завршава са оним што није за овај форум.

Može i kod nas da se zalepi ovo. Slika sa nsbuild-a.
e5c2715e1f3808bdfe133530debbeee8.jpg

To sto rekonstrukcije traju ovoliko je deo onih diliveri junita, upustava za manipulaciju masom i anesteziranjem naroda, ako nesto radis, ztreba rastegnuti sto duze da izgleda da se stalno nesto radi, plus napraviti sto vece guzve. Uz to, mogucnost utaljivanja je veca na duze staze, kao i na radove koji se ponovo izvode. Nisu ni oni mutavi.

Postavljaju se ivicnjaci u ulici jos nije doslo objasnjenje za kasnjenje

Vrh