Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

tamara-duric-porse-foto-stefan-jokic-1473368799-987469.jpg

Starleta Tamara Đurić u sredu ujutro ostala je bez automobila marke „porše“ koji su joj zasad nepoznati počinioci zapalili dok je bio parkiran ispred njenog stana na Dedinju.

Ali samo 24 sata kasnije za Tamaru je poručen isti takav i sada starleta čeka da je pozovu kako bi ga preuzela, saznaje Kurir.

Đurićevoj je „porše“ kupio dečko čim mu je poslala fotografiju ugljenisanog automobila. Pozvali smo bivšu učesnicu „Farme“ i ona nam je potvrdila da je „porše“ poručen za nju, ali nije želela da nam kaže ko je misteriozni tip s kojim je u vezi.

- Radujem se novom automobilu, ali to su samo materijalne stvari. Mnogo mi je važno da niko nije povređen, da nikome drugom osim meni nije naneta nikakva šteta - kaže Đurićeva za Kurir.

Ona i dalje tvrdi da ni u koga ne sumnja i da ne razume zašto bi njoj bilo ko tako nešto uradio.

- Znam da niko nema razloga da zapali moj auto jer sam uzoran građanin, nikom se nisam zamerila. Čak mislim da je u „poršeu“ izgorela instalacija, jer je auto već bio star. Ne znam... Bila sam u policiji jutros, zvali su me po službenoj dužnosti. Žao mi je što nisam mogla mnogo da im pomognem, ali ostavljam ih da rade svoj posao. Oni će sigurno utvrditi da li je požar podmetnut ili je nešto drugo u pitanju. Samo mi je krivo što se moja porodica potresla, ali proći će vreme, pa će se i to zaboraviti - zaključila je Tamara.

tamara-duric-porse-foto-dragana-udovicic-1473276434-986655.jpg

http://www.kurir.rs/stars/da-starleta-n ... ak-2435273

Taman sr malo guzva ispred solarijuma malo rascistila kada poceo ovaj svaki dan da staje ovako na stanicu.
Mora gazda na vrata svog lokala da stane da se vidi da ima mecku :D

Juče prolazim pored takovske 2, i idem dole ka kosovskoj, kad ono neka starija gospodja sa sve kesama čupa cveće iz žardinjera koje dele takovsku.... Sa sve korenjem je uzimala....

To za cvjece je opste poznata stvar a za meckicu srusiti lokale posto su na zelenoj povrsini

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=405331#p405331:3txc9n7h je napisao(la):
bl3y4 » Mon Sep 12, 2016 11:04 am[/url]":3txc9n7h]Taman sr malo guzva ispred solarijuma malo rascistila kada poceo ovaj svaki dan da staje ovako na stanicu.
Mora gazda na vrata svog lokala da stane da se vidi da ima mecku :D
file.php

Ovo je u Gandijevoj? Koji je ovo pajser, može da uđe pored da potraži parking oko zgrada.

Raskrsnica Vojvodjanske i Gandijeve kod Rome.
Pa moze ali je na ulazu u kafanicu ipak bolje nego da prepesaci 20m.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=405370#p405370:lrdl6k3y je napisao(la):
DusanBG » Pon Sep 12, 2016 1:38 pm[/url]":lrdl6k3y]
Ovo je u Gandijevoj? Koji je ovo pajser, može da uđe pored da potraži parking oko zgrada.
Ali onda niko ne zna da je džiber dovezo mercedesa. To je slučaj kod mnogih kafića u gradu. Moraju svi da vide limuzinu, pa samo zato je i kupljena.

Јуче око 13 часова (13:03) код зелене пијаце Бежанијска коса, комунална полиција је снимала бахате који ту паркирају у улици Љбинке Бобић. Сликали су све бахате, а неки су брже боље сели у кола и отишли да их не сликају. Један момак се побунио, шта има они да сликају његова колица, а било је и мало жешћи речи.
Сликао сам из аутобуса 82.

Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1

Pa i treba da se buni.
I ovako nemaju ovlascenje da kaznjavaju nepropisno parkirana vozila.
--
Nepropisno parkirane treba kaznjavati ali ne mozes ocekivati smanjicanje broja ljudi koji krse zakon kada oni koji na to pokusavju da ih nateraju novcanim kaznama svojim postupcima krse zakon..

Bože Dule..

Ovo još pokušava da se šlepa na Član 23 Odluke o komunalnom redu ali..

Pisao sam Zaštitniku građana Beograda povodom nezakonitosti ove Odluke.

Pre 5 dana sam pozvao da pitam šta se dešava, razgovarao sa službenikom koji vodi predmet.

Prvo je pohvalio materijal koji sam poslao, kaže da im retko stiže nešto tako pravno kompletno i bez zamerke.
Drugo: ozbiljan je problem/propust u pitanju. Do sada je Komunalna policija trebalo da da njima svoj odgovor, nakon toga kolegijum odlučuje da li će ići na izmenu Odluke, ocenu ustavnosti ili neko treće rešenje jer sadašnje stanje nije održivo.

Pravi problem je kako je to ušlo u Odluku, izglasano i čekalo da anonimus poput mene iznese i akcentuje problem.

Ko zna koliko para su nezakonito već naplatili...

Kako bi bilo dobro da ih neko pravno, da oprostite na izrazu, naguzi, ali šta to vredi kada bi to opet išlo iz džepa poreskih obveznika.

Kakva smo mi banana od države, svakoga dana sve veća.

Слике 20.септембар 2016. у 13:36 часова

Описивати бахатог инвалида у мозак и његово најблаже речено бахато "паркирање" мечкице ГЛЕ 3,5 дизел 4х4, је излишно и сувишно. Слике говоре све.
Место бахатог "паркирања", Блок 2, Париске комуне број 2, а код аутобуског стајалишта "улаз у Париске комуне". Иза стајалишта је киоск, а бахати инвалид у мозак је власник тог киоска.
То место је овде: https://www.google.rs/maps/@44.8248477, ... !1e1?hl=sr

Pogledajte prilog 1

Jesi li mu nesto uradio? Da zna da si bio i da njegovo ponasanje odudara od pravila zajednice u kojoj zivi.

Мерцедес, а иза њега иде Ленд Ровер. Оба имају исту регистрацију - BG-55-DB.

Ala se uparkirao svaka mu dala.
Jel ovo cesta pojava ili si ga sada prvi put ovako video da parkira?

Vrh