To je od divljih prodavaca tu pored.Gledam i ne verujem, na jednom od glavnijih Bulevara u Beogradu stoji ovako i nikom ništa.
Pogledajte prilog 198282
Ne, to je kontinualna Vučičeva doktrina da dobija izbore dajući većinskoj Srbiji ono što voli i želi - kakvu takvu ekonomsku stabilnost, a zato sve ostalo apsolutna nula. Zagađenje, anarhija, korupcija, divlje tezge i bljuvaci po ulicama, zapuštenost, opuštencija, štap i kanap... može, sve prolazi. Samo da ima para i zabave (zadruga i cirkusi) za prosečan narod, i da je sve dozvoljeno (što ne ugrožava vlast). I veliki deo odmah naroda srećan ko prasići u blatu. 6 od 10 ljudi u Srbiji ili voli ili opravdava prizore sa ove teme ili recimo teme "Ko im ovo dozvoli" (divlja gradnja). I SNS to zna. I zato i dozvoljava sve to.Pitanje je da li je ovo dozvoljeno bezakonje i haos samo privremeno puštanje partijske policije zbog izbora ili trend
Sve si tacno rekao osim procenta za koji sam uveren da je 8/10To je od divljih prodavaca tu pored.
Ne, to je kontinualna Vučičeva doktrina da dobija izbore dajući većinskoj Srbiji ono što voli i želi - kakvu takvu ekonomsku stabilnost, a zato sve ostalo apsolutna nula. Zagađenje, anarhija, korupcija, divlje tezge i bljuvaci po ulicama, zapuštenost, opuštencija, štap i kanap... može, sve prolazi. Samo da ima para i zabave (zadruga i cirkusi) za prosečan narod, i da je sve dozvoljeno (što ne ugrožava vlast). I veliki deo odmah naroda srećan ko prasići u blatu. 6 od 10 ljudi u Srbiji ili voli ili opravdava prizore sa ove teme ili recimo teme "Ko im ovo dozvoli" (divlja gradnja). I SNS to zna. I zato i dozvoljava sve to.
"pa jel smeta nekome?"9/10, uz čuveno "snašao se".
Bulevar i Dimitrijala nemaju desnu traku.Jako česta pojava da, kao i stajanje na sva 4 u krajnjoj desnoj traci na Bulevaru.
Ja sam čak i refleks stvorio da nikad ne vozim krajnjom desnom do tik pred skretanje upravo zbog stalno prisutnih parkiranih vozila na sva 4.
O komsijama ne bih trosio reci, jer bar ove nase - sto bi rekli u Maratoncima - zao mi je sto nisu komsije nekog neprijatelja.Forumaši koji ste roditelji,
Da li ste ikad bili u nekoj diskusiji oko toga kako st(r)anje sa parkiranjem i trotoarima u Beogradu utiče na roditelje i decu u svakodnevnom kretanju po gradu? Pitam jer mislim da tu ima o mnogo toga da se diskutuje. Recimo koliko automobila primorava roditelje s kolicima da idu na kolovoz, ili roditelja ometa da vidi dete ako se udalji par metara i zađe iza parkiranog auta, koliko bahatih konja parkiraju tik uz pešački pa bude rizik da dete kroči na kolovoz a da ga vozač auta u pokretu kasno vidi, i slično...
Svakog dana takoreći otkrivam i uviđam nove načine na koje je ovaj grad nehuman prema svojim stanovnicima. O disfunkcionalnosti i neefikasnosti usled haosa i zastoja da ne govorim.
Kamera za zutu traku resava stvar. Bolje pitanje je zasto je nema.
Da li je bilo pored mesta za ona dupla kolica za decu?Stigao pauk konačno i u Vojvode Stepe.
Samo što je od Trošarine do Autokomande potreban jedan dežurni, ovako je kao kap u moru.
Pogledajte prilog 198781