Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

bl3y4 za neispravne semafore i bilo kakve primedbe okreni tel. 0112071720. Znači imaj samo tačnu lokaciju, imena ulica a ako je pešački semafor ulica, kućni broj ili broj sa stuba rasvete. To je potrebno kako bi što pre locirali semafor.

Ja mislim da kada je ovakva kiša ili sneg da zaista uđe voda u kabl (svaka slučajnost sa događajima iz devedesetih je slučajna) i da semafori ne mogu da se poprave dok ne prođe vlaga.

Mogao bi neko (ko s razume) da objasni zašto se događa ovo šta se događa u ovakvim vremenskim uslovima

Evo još jedne vrlo prometne raskrsnice koja jutros nije radila (Bulevar umetnosti i Mihajla Pupina i Trešnjinog cveta)

https://twitter.com/Neshavuc/status/1088348893971181569

bl3y4":1woxpsxp je napisao(la):
Naravno da je nastao opsti kolaps, a vozaci koji idu iz pravca Bulevara Milutina M. uopste ne postoju signalizaciju (Znak STOP) i bez bilo kakvog kocenja ulaze u rasrsnicu.

... što dovoljno govori o nivou inteligencije dotičnih vozača.

Zato ja stalno govorim ono što stalno govorim, a tiče se postupaka pri proceduri za dobijanje vozačkih dozvola.

Фасцинира ме колико људе мрзи да отворе капију и паркирају возило у двориште. Зато су нам тротоари препуни аутомобила, а овај је један део истог резервисао за себе. Раде Кончара на Вождовцу.
6f4dd744458357d68946eb12a90f5e75.jpg

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

ne znam zašto očekujemo da će "nadležne" institucije bilo kako da pomognu.
dok ne uzmemo pravdu u svoje ruke ovakve stvari će se redovno dešavati.

Bez gradjanske akcije, bahati pobedjuju.

Na Karaburmi je ovaj moron bio pre x godina

Sent from my Ektra using Tapatalk

Ofarbao i znak kola koje vozi, seljačina primitivna :D

Nije potpuno bez da stavi A i/ili Q da ne dođe do zabune... :D

jel postoji neki nacin da se napravi ivicnjak koji busi gume ali nece da izbusi/iskasapi pesaka?

Sećam se tog soma sa ličnim Audi parking mestom. Jel ovo slika od ranije ili ta bahatost još uvek traje? :shock:
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=597854#p597854:1g6t69lf je napisao(la):
nekianonimnilik » Sub Jan 26, 2019 2:25 am[/url]":1g6t69lf]jel postoji neki nacin da se napravi ivicnjak koji busi gume ali nece da izbusi/iskasapi pesaka?
Dobro pitanje. Eto ideje. :D

Bender Rodriguez":2g6nxfpd je napisao(la):
Sećam se tog soma sa ličnim Audi parking mestom. Jel ovo slika od ranije ili ta bahatost još uvek traje? :shock:
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=597854#p597854 je napisao(la):
nekianonimnilik » Sub Jan 26, 2019 2:25 am[/url]":2g6nxfpd]jel postoji neki nacin da se napravi ivicnjak koji busi gume ali nece da izbusi/iskasapi pesaka?
Dobro pitanje. Eto ideje. :D

Fotka je od ranije, ne znam da li je neko reagovao. Svakako, mentalitet/moronizam ovog vozaca je verujem odoleo zubu vremena, jer posebni probisvet i debil moras za ovako nesto.

Mislim da je u medijima pisalo koja je ulica u pitanju, sad cu proveriti.

Sent from my Ektra using Tapatalk

Ovde nije problem parkiranje na trotoaru (tako svi parkiraju i ima dovoljno mesta za pešake), već to što su ova dvojica odlučili da na prometno mesto ostave svoja vozila da prezime (plava KIA karavan se ne vozi već mesecima).

Prva stvar je što iza zgrade postoji osvetljen prostor (asfaltirani) gde se ljudi parkiraju i do koga je malo teži pristup, pa taj parking koristim samo ako nema baš nigde drugde u kraju mesta. Mogli su tamo da ih ostave gde nikome ne bi smetali.

A ako su već odlučili da ostave ovde vozila preko zime, mogli su barem da ih malo pribiju i da ostave dovoljno mesta iza plavog karavana da još neko stane.

nemaju ljudi empatiju. bitno da sam se ja parkirao na dva mesta, a to što drugi neće imati gde - pa zabole me.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=595749#p595749:3666kb1v je napisao(la):
bl3y4 » Чет Јан 17, 2019 2:05 pm[/url]":3666kb1v]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=595741#p595741:3666kb1v je napisao(la):
direktor » 17.Jan.2019/1:30 pm[/url]":3666kb1v]Izgurati na ulicu tad je mozda ali mozda sklone ...

Prikolice obezbedjuj lancem ili sajlom koju provuku kroz tockove tako da ne mogu da se otkotrljaju bez da se osteti tudja(njihova) imovina.

A oni da imaju imalo mozga ne bi tako ni postavljali reklame, tako da tu poruka u vidu spreja nece pomoci.
Samo skidanje tablica takodje nema neke poente posto nadlezni opet ne bi reagovali. Sama cinjenica da je na javnom mestu ostavljeno prikljucno vozilo je dovoljna da nadlezni reaguju i isto uklone, posto je to zabranjeno zakonom.

Ne znam samo zasto vlasnici legalnih bilborda ne reaguju posto im ovakvim nelegalnim prikolicama ubijaju profit.

Можда су власници билборда и приколица исти.
Има једна овде код мене близу имо центра.С обзиром да се паркирамо једно другом на главу,заграђујемо кола па избацујемо из брзине посестићу ту приколицу ових дана.
Јел стварно законом о безбедности саобраћаја забрањено остављати прикључно возило.

Jeste imas citiran zakon ranije negdje vec u ovoj temi...

Od nedavno je na parkiralište u zoni Saobraćajnog fakulteta u Vojvode Stepe 305 postavljena rampa na ulazu i izlazu sa parkirališta i parking može da koristi jedino zaposleno osoblje Saobraćajnog fakulteta. Trenutno je tokom dana gotovo prazan u toku ispitnog roka, dok je pre toga tokom semestra bilo krcato već od pola devet ujutro.
Inače, pre toga su i profesori umeli da prave ovo remek delo sa svojim limenim ljubimcima po zelenoj površini. ''Studentskoj sirotinji" je ostao jedan manji parking u nivou fakulteta, ali pojedine profesore mrzi da prepešači još dvadesetak metara niže do "privatnog", pa i dalje koriste ovaj mali parking. A oni koji koriste mali sokačić od Ul. Đure Mađarčića imaju samo jedan skučeni putić ka Vojvode Stepe (do sad su obično išli oko fakulteta i tako bi lakše izbili do Vojvode Stepe).

"Auto nije luksuz, već potreba"... :bg4:

Ima duga i zamršena priča oko tog prilaza. Ako se ne varam, to zemljište gde je prilaz pripada fakultetu, ali je dugo bio ostavljen otvoren, što radi parkiranja studenata, što zbog nekadašnje auto škole koja je tu imala poligon. Sa odlaskom auto škole i povećanjem broja ljudi koji tu dolaze automobilom, nastala je frka i gužva, pa sad valjda ovim pokušavaju to malo da reše.

Svake zime, pa tako i ove, zelene površine su u užasnom stanju, razrovane točkovima vozila. :evil:

Imajte u vidu da se tamo gradi ili je sagradjeno naselje Vozdove kapije, da ima dosta prodavnica i da su zgrade nacickane u poslednjih nekoliko godina, tako da je ovo pretpostavljam bila laka varijanta za okolinu, ne samo studente. Usotalom koliko studenata ima para da dolazi kolima na faks.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Vrh