Bender nažalost ima svoju ružnu stranu koja izbija i kad treba i kad ne treba, mada se to uglavnom dešava tek pošto ga neko isprovocira ili isproziva. Što se i desilo u ovom slučaju. Kad si ti napisao post u kome ispada da su gluposti i dečije priče sve što smo ja i još neki članovi napisali. Da bi potom na njih odgovorio banalizovanim poređenjima, neosnovanim zaključcima i komentarima o nečemu o čemu nisi dovoljno informisan. Namerno kažem informisan, jer nema tu neke bog zna kakve nauke, ali je očekivano da čovek ima bar neka saznanja o svemu tome pre nego što krene da zaključuje bilo šta.
Inače dolazimo u onu situaciju da neko pita sagovornike da objasne kako to da tolike zemlje širom sveta greše što održavaju minimum minimuma RVa i kako to da od toliko stručnih ljudi u MO i dalje se niko nije setio da izbaci RV i zameni ga sa 20 S-300 (ili Bukova, pošto za to postoje šanse da nabavimo i da nam daju) i olakša sebi i još hiljadama ljudi posao a državi budžet... Umesto da se, kao do sad, bakće s avionima, pilotima, trenažerima, delovima, i hiljadu drugih stvari.
Ja i kad uđem u neku raspravu, bar ulazim tačno znajući dokle znam a odakle ne znam. A ovde je bilo nastupa ljudi koji misle da su samo oni stručni da komentarišu to i da su oni jedini u pravu a svi ostali, uključujući oni kojima su to profesije, u krivu...