Hvala na odgovoru. Mislio sam zapravo izmedju Prilike - Nova Varos preko Kokina Broda, ukoliko to nije makadam?
Ja sam tim putem isao pre 2 godine, sasvim ok put, priroda fenomalna, malo vise krivina, ali sam uzivao u voznji.Hvala na odgovoru. Mislio sam zapravo izmedju Prilike - Nova Varos preko Kokina Broda, ukoliko to nije makadam?
To ce se raditi u isto vreme kad i CG bude radila od granice ka Beranama. Ne verujem da ce to poceti pre zavrsetka ovih 70ak km. Crna Gora je daleko od te deonice, uopste je ne spominju. Tek treba da rade Matesevo-Andrijevica, pa onda posle Andrijevica-Berane-Poda-Boljare. Između Boljara i Poda ne postoji put.A šta je sa deonicom od Duge Poljane do granice sa CG do Boljara? To sada nije potpisano da se radi?
Mozda bi najpametnije bilo da ne grade Matesevo Andrijevica, vec odmah Poda Boljare, sagradiće za 6-7 god, taman kad i mi zavrsimo Poda-Bijelo Polje-Kolašin-Mateševo i eto nama nove ruteNegde krajem veka, ako u CG ne naprave neke korenite promene
Нисам стручан, надам се да нећете замерити на питању.
Вероватно се писало о томе годинама, и вероватно је свима већ досадило, али ова путања јужно од Пожеге је, бар по мом мишљењу, поприлично лоша. Терен је тежак и ретко је насељено. Оно што мене занима, постоји ли шанса, у случају промене власти, да се од те трасе одустане? Или је већ направљена непоправљива штета.
Projekat na Goliji je odavno urađen, čeka se samo autoput.Nekad davno pre 50 godina ni Zlatibor nije bio naseljen a onda malo po malo postade ozbiljan grad. Nebi me iznenadilo da i na Pesteru i Goliji krenu da kupujuju zemljiste i prave vikendice.