veljahudin
Novice
Da, Roske, to je resenje u Gorobilju sa naplatnom rampom, ali nju niko ne pominje u ovim radovima do kraja godine, jer ne pominje ni most preko Moravice. Naravno da ce se sve resiti kad put predje preko reke u Gorobilje. Ali u kom ce to periodu biti posle zavrsetka radova do Prilipca? Sta ce se raditi u medjuvremenu, imajuci na umu da ovde "medjuvremena" rastegljiv pojam? Ili ce sve ostaviti dok ne urade ceonu rampu u Gorobilju za par godina? Zar to uostalom nece raditi Tasjapi u sklopu puta ka Kotromanu? Ali oni tvrde suprotno. U stvari, zeleo sam da pokazem da cak ni u teoriji ne funkconise ovo obecanje za zavrsetkom do kraja godine, jer pristupni putevi nisu ni zamisljeni da se rese.
Kruzni tok sam pomenuo samo u kontekstu prilaza ka autoputu i sa autoputa sa ove saobracajnice Pozega-Arilje. Naravno da ne treba kruzni put za lokalno seosko stanovnistvo.
Kruzni tok sam pomenuo samo u kontekstu prilaza ka autoputu i sa autoputa sa ove saobracajnice Pozega-Arilje. Naravno da ne treba kruzni put za lokalno seosko stanovnistvo.