Earthmoving
Expert
Nisam bas brojao, ali utiska sam da je na K11 bolja situacija sto se tice ucestalosti odmorista nego na K10, tamo uglavnom na ovakve pumpe guraju i odmor, dok ovde imamo pohvalno vise nekomercijalnih odmorista, na sadasnjih 120km po cetri komada sa svake strane autoputa, sto je cini mi se bolje za wc izbor nego na K10 gde moras ulazis u privatne pumpe, sto ja licno i ne volim sem ako nesto ne kupujem kod njih, da ne zavisis dal ce ti sifruju ulaz u wc i slicno. Jedino ne bi valjalo da na postojeca odmorista krenu guraju pumpe, nadam se da do toga nece doci vec da se graditi posebno kao gornji slucaj.
E sad, ne znam da li je planirano odmoriste i na Cacak-Pozega? Poslednje odmoriste/parking je Takovo, oko 20km pre Preljine, znaci do Pozege ima 50km, pa bi valjda trebalo i neko odmoriste/parking izmedju.
Druga stvar, nije nemoguce da ce naknadno, kao kod Jakova, izgraditi i rampu Cacak sever - Trbusani ili Ljubić koja bi bila najbliza gradu, ovo sad im je duplo duže kruženje do ulaska na autoput.
E sad, ne znam da li je planirano odmoriste i na Cacak-Pozega? Poslednje odmoriste/parking je Takovo, oko 20km pre Preljine, znaci do Pozege ima 50km, pa bi valjda trebalo i neko odmoriste/parking izmedju.
Druga stvar, nije nemoguce da ce naknadno, kao kod Jakova, izgraditi i rampu Cacak sever - Trbusani ili Ljubić koja bi bila najbliza gradu, ovo sad im je duplo duže kruženje do ulaska na autoput.