@ branik da ne citiram sve, MOŽEEEEE ja se slazem. Ali tesko da ce biti realno. Ovo sto Earth kaze do Pakovraće - ni to mi nije realno. Ako sam razumela nije eksproprijacija urađena, a treba most, neki tunel ( kako se to već naziva) i PETLjA.
Rekli bi - godinu dana je vise nego dovoljno ,ali videvsi dinamiku.....
Ja pristajem da budem zahvalna i na tom delu, a oni nek lažu druge " da je to zbog korone". Ta "rupica" u budžetu ima da bude kamen spoticanja.
Od njihovih tešenja da je ovo podnošljivo i da rupa nije velika, mene realno brine kako cemo mi gurati na dalje. Treba biti pošten i reći " ljudi ne možemo sad ništa od toga".
Samo lud čovek misli da je realno da sve funkcionise kao pre i da za sve para ima. Koliko je dato gradjanima po 100eur pa pomoc privredi....sve neselektivno onako kao da traseš jabuku pa pada... to ima odgovorna ekonomska politika?
Medicinarima 10hilj, super, ali jel treba svima?! Oni koji su radili sa kovid pacijentima, koji su radili uopste a ne sedeli na odmorima....e njima da, ostali imaju plate. Nek se koriguje cena rada, ali ne da izgovor bude kovid.
Surovo jeste ali to je makroekonomija.
Eto da zavrsim, u nadi da cu jesti jagu zavrsavam ovaj post jer sam veciti optimista.
Cek, a ako bude do Pakovrace @ branik, moze li neka piletina sa raznja ?