Некада нешто фино и напишеш стручно,али када почнеш о политици...ко те окупирао друже??Какве тешке теме.Earthmoving":yxog4wh0 je napisao(la):Mislim da smo mi na ovoj temi uglavnom posteni I nismo jedini. Ali u okupiranim zemljama se ne trazi od vlasti postenje, cestitost, kreativnost... vec poslusnost, ubedljivost laganja, ambicioznost, laktanje I sl. Ova tema stara skoro 10 godina je dobra hronologija kolko je bilo lazi I manipulacija ako neko krene od pocetka da cita. Posebno za Cacak-Pozega.
Ха,ха,ха, ...Много филмова гледаш.Са бициклисткињом заједно па лагано бициклима на рекреацију,барем бициклистичих стаза имаш довољно.biciklista":55g231q0 je napisao(la):Radovi na izgradnji autoputa Preljina -Pozega su poceli skoro pre 9-10 meseci. Da li ste svi vi ovde na forumu svesni koliki je stepen lazi ljudi koji vode ovu zemlju i ministara i rukovodioca.
Do sada je trebalo mnogo da se napreduje i tuneli da stignu sa busenjem do polovine. Svi se ovde pravimo ludi i prenebregavamo cinjenicu da oni lazu nas svaki dan i da nas prave budalama.
Nekad mi se cini da izgradnja autoputa pocne na primer 2021 , svi bi i dalje komentarisali super, konacno, dobro je da je pocelo itd
Jel to obraz ? Postenje? Jel to borba da nam bude bolje?
Ono sto trebaju da urade clanovi ovog foruma ako su posteni ljudi i imaju obraza je da zajednicki napisemo pismo i obratimo se javnosti i upoznamo sve gradjane sa lazima koje cuju svaki dan vezano za rokove autoputa koji nije ni poceo da se gradi, i da jasno dignemo glas protiv lopovluka, lazi, prevara i ubijanja u pojam ionako napacenog naroda Srbije.
A mi se umesto toga radujemo kada neko istera bager ispred mesta gde pocinje kopanje tunela al malo sutra . Sramota !
Мислим да би и они желели да пут буде готов за рок који кажу али н завии доста ствари од њих. Скоро сам радио купатило,све испланирао са мајстором,колико ће трајати,који матеијал,итд....ем што ме мајстор вртио није испоштовао договор,нисам нашао у том моменту жељени материјал,тако д ме то јбн.купатило изашло доста скупље,са дупло више времена и а крају није испало како сам желио????а замисли да сам узео више различитих мајстора,д су ми планине,равнице и остале препреке на путу морао бих неки тои-тои наћи да се припомогнем.Earthmoving":2w4lprhv je napisao(la):@Msc, Pa sta treba, da hvalim sto se 10 godina prica o pocetku Cacak-Pozega, a ne pocinje se? Na desetine puta su za to vreme pominjali to I lagali. Vucic je u intervjuu na Rtsu 2013-e rekao da ce do Crne Gore biti zavrseno 2017-e, $nelstrase do Zrenjanina itd... Jer ih neko tera da lažu? Ne. Sto ne cute onda? Ne, vole da lazu, I to konstantno dugi niz godina. Jel bila neka kriza zadnjih 10 godina da ih omete u gradnji Cacak-Pozega I ostalih autoputeva koje su sami obecali? Ne, nije. Jel bio neki drugi razlog, izgovor? Ne, nije. A onda se postavlja pitanje zasto lazu, dal je to normalno u nasem narodu, da smo svi neposteni lazovi? Nismo. Pa kako onda da na najvise funkcije upravo budu bas ti iz naroda sa najgorim osobinama? Jel bi narod slobodno birao najgore iz sebe? Ne bi. Pa kako je onda moguce da takve ima na vrhu. Jer nije slobodan.
MiraC":2rsclb20 je napisao(la):Licno nemam vise snage da se cudim kako godine prolaze a da neko i dalje veruje da ce obecano biti ispunjeno,
...
Hvala i za ovaj deo do Cacka ,pre AP se putovalo i 3ipo- 4h sad je zo 2ipo. Samo do Pakovrace nek urade i ne moraju...
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=717770#p717770:2g17yndr je napisao(la):Kurogane1 » 15 Mar 2020 06:01 pm[/url]":2g17yndr]Ja sam nekoliko puta isao iz Podgorice za Beograd i od moga stana u centru Podgorice ja stizem sad do Novog Beograda tamo Savski kej Nehruova za tacno 6.30 h vožnje u smislu da motor radi toliko e sad plus granice gorivo kafa jelo menjacnica to ne racunam kad je motor ugasen.
To mu dodje prosjecna brzina otprilike oko 70 km/h znači nikakvo manijačenje i ludiranje.
Kontam kad se zavrsi ovaj dio do Pozege to ce ici i ispod 6 sati a to je veoma velika promjena za nas starije koji pamtimo jos i legendarne krivine po Zlatiboru.
Kad se tome dodaju i ovih naših 40 km u CG bice to otprilike pola autoput pola magistrala sto do prije nekoliko godina nismo mogli ni da sanjamo.