[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=677810#p677810:3bn36rd3 je napisao(la):
Earthmoving » Čet Nov 07, 2019 9:44 am[/url]":3bn36rd3]Na svu srecu ipak nije doslo do ponovnog zatvaranja glinene u septembru koje nas je sve uplasilo, a koje je isto bilo jedno od insajderskih informacija. I to je bilo veoma cudno jer su je prenela dvojica od najupucenijih forumasa koji su u ostalim slucajevima imali odlicne informacije. Ja sam im zahvalan na tome, pa ne bi zbog jedne pogresne informacije zaboravio 99 korisno datih. Ja sam sam sigurno vise puta od toga pogresio. I sigurno da ce u buducnosti opet biti raskopavanja. Ali sav asfalt mora nekad da se raskopa I zameni to je normalno. Da podsetim, glinena je stara oko 4 godine (jel tolko bese?), pa naravno da ce se u neko vreme opet raditi, ali pitanje je samo dal za 1 ili 5 godina. Tako da nije neka pamet reci da ce se to desiti, ali pogoditi kad, je vec ozbiljnije. Ja licno ne verujem da ce to biti u narednih pola godine-godinu jer se nece dozvoliti da se bruka novootvorena Surcin-Obrenovac time. Verovatno da glinenu nakon zavrsetka niko nije odrzavao (kao sto juce videh onu udarenu ogradu koja je pre par sedmica jos prijavljena na forumu, a jos uvek čuči nezamenjena tolko dugo), pa su I taj nerad svalili na Mrku, ali nadam se da im Mrka I SPS sad to nece zaboraviti pred izbore, jer sto bi ko dembili ćutali na prozivke nekih nebitnih SNS likova koji su sebe prali pljuvajući (koaliciono, drugarski) njih.