vlasta":znrtlwb1 je napisao(la):
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=630791#p630791:znrtlwb1 je napisao(la):
KrCan » Mon Jun 17, 2019 8:40 am[/url]":znrtlwb1].... Da podsetimo kod tog mosta su se spoile glinena i nova trasa ka Ljigi ...
Jel možeš da prebrojiš koliko se sektora na glinenoj radi?
Vrlo tesko Vlasta, zato sto ne postoji kriterijum, negde je u obe trake, negde samo u jednoj. Onda negde je mnogo duze u jednoj nego u drugoj, u svakom slucaju je puno vise pozicija nego u Avgustu, kad sam ja tamo prvi bio! Mesecima nisam zeleo da mracim i da vam prenosim, prvenstveno zbog mojih izvora da ih ne bi uglavio u zestoke probleme! Srecom na medijima je lagano pocelo curiti i onda sam ja prvi objavio ovde na Beobild one fotografije i izazvao opste frustracijekod svih vas! Ai meni se zeludac prevrtao! Al ajde, kazem kasni tunel i jos neke stvar, pa ce sve zavrsiti, pa otvoriti, bar do ovg letnjeg period! Gaijo sam laznu nadu u sebi, kao i svi mi ovde! Pre par meseci cujem se sa inzinjerima i prenesem vam sve doslovno sta su mi rekli! Hladan tus! Mozda sam se gore osetio nego i prosle godine, prosto nisam mogao da prihvatim! Kad sam se sad uverio u cinjenicno stanje na licu mesta, jednostavno sam se izvinio momcima, jer su bili, naravno i nazalost, u potpunosti u pravu! Ovo nema teorije da se zavrsi do NG! Da ne mracim, ali daj boze i tad!
P. S @Igore, kad zavrsim sa svim slikovnicama izanaliziracu sve malo detaljnije, nazalost u Subotu se vracam u Pariz, ponedeljak u Hong Kong, onda imam nedelju dana da obidjem Makao, Shanzen, Guangzou, ja tu cesto prolazim, tako da vam mogu napraviti reoortazu sa najduzeg mosta na svetu i Canton tornja, ili sa "Drveta zivota u Tokiju, ako ima interesovanja ovde na forumu za takve teme! Pokusacu ponovo ovde da naletim u Avgustu, ali o tom po tom.. sad za sad da zavrsimo K XI zajedno sa mostom na Savi, a sutra idem na Moracicu i trasu po CG...