Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

Uz Dice-Lajkovac mozda otvore i Obrenovac-Ub, jer medju prvim Krcanovim slikama ima fotografija znaka kod ubske petlje gde pise desno Ub, Cacak pravo i Cacak precrtano sa onim trakama...

@Mirac

Ene ti ga grejder:

(kropovano sa Krkanove fotke)

Surčinska u smiraj dana
b439d3c833117795585e0b9d33c8fd23.jpg
e08a2e7037439d039b5f719aa9f24910.jpg
2fa4d0d67993b60afac8a90e84d23468.jpg
bcbf9a73735b52301c6efede50a3582e.jpg
12d069ac8d97b6c87de4441270717d81.jpg

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=630713#p630713:3v26l4yb je napisao(la):
vlasta » Ned Jun 16, 2019 8:13 pm[/url]":3v26l4yb]@Mirac

Ene ti ga grejder:

(kropovano sa Krkanove fotke)
file.php
:lol: hvala. Samo je parkiran na pogresno mesto,tj trebalo bi na glinenoj da bude.
Za razliku od vecine vas,licno mislim da nece biti nikakvog parcijalnog puštanja. Pošto u pasulj ne umem da gledam,mozda da pogledam u šolju posle kafe, mozda nam više sile kazu neke stvari jasnije :kafa: hahahahaha
Smesno je kako su raskopali sad petlju Lajkovac ili nesto po njoj rade, i to sad kad je ona trebala prva biti gotova za eventualno parcijalno puštanje.
Katastrofa je da se put raspao, katastrofa je razmera problema ali katastrofa je da je za 2,5km potrebno godinu dana. Samo oni polako nek ratkaju,ima vremena. Gde je 2017,tu je 2019,a vrlo brzo ce i 2021....opušteno.

Petlja Lajkovac, sa slika Krcanovih, je u fazi rekonstrukcije.
Zaključuje se da će deonica petlja Ljig - Dići, biti premija za ovu god!

Na Krcanovim slikama gde se vidi malo asfalta je nastavljeno asfaltiranje u drugoj traci na satelitu se bas crni .

Vlasta za ono sto sam Krkan te necu tuziti, ali za autorska prava, moracu :lool:

Hvala Krcane do neba i lepo odmori.

Verujem da je "glinena" mogla da se stigne da su hteli, ali očigledno nisu. Mislim da je u pitanju čista politika, kad su nagazili Mrku, onda će ga gaze do kraja, kao i dve nekada renomirane putarske firme.

A kako bi normalni ljudi ovo trebalo da posmatraju? Deonica koju je gradila "država" se raspala, iako je rađena uz probijanje rokova i postavljanje nepostojećih rokova (npr. 31. novembar 2014. ako se dobro sećam). Počela jedna vrlast, druga nastavila i gradila još dve godine. Nakon tri godine se raspala. I onda ova druga vlast, kada se to otkrilo, umesto da snimi razmere propadanja, pa da rekonstruiše, počinje parcijalno da krpi, pa otvara, pa krpi... i tako u nedogled. Imaćemo krpljen auto put na kraju, koji će se opet verovatno raspasti. Dakle, ovi prethodni nisu bili u stanju da isprojektuju i grade auto-put. Ovi drugi nisu bili u stanju da ga kršteno završe, a ni da ga kršteno poprave i rekonstruišu. Licitiraju s rokovima, sami sebe ponižavaju. No narod prihvata i isto glasa.

Dobro je da imamo ove strance (Azere, Kineze, uskoro i Amere i Turke), jer očigledno sami ništa više ne znamo da uradimo. A nekada gradili po svetu... tužno. :violina:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=630731#p630731:18lkr5h0 je napisao(la):
MiraC » Sun Jun 16, 2019 10:26 pm[/url]":18lkr5h0]
.........
Katastrofa je da se put raspao, katastrofa je razmera problema ali katastrofa je da je za 2,5km potrebno godinu dana. Samo oni polako nek ratkaju,ima vremena. Gde je 2017,tu je 2019,a vrlo brzo ce i 2021....opušteno.

Gajio sam male nade da će nešto da se dešava sa one strane Save, tj. pušta, ali ove fotke sa glinene su definitivni materijalni dokaz i nevernim Tomama sa kakvom bandom/gomilom lažova na vlasti imamo posla. Mislim to smo i ranije znali, jelda.
Nešto sam malo deprimiran - kakav je ovo narod kada i dalje dozvoljava da ga ovako bezočno lažu u oči ?

:(

p.s.Čak je i autor slika morao da krije da fotografiše.
Sve je jasno!

Ovde je bila zamerka zbog sakupljanja vode sto moze biti jako opasno. Izgleda da su poslusali i napravili odvod. Sta mislite koliko je ovo dobro resenje?

Na poslednoj slici je moj most ,tj most Nika Kazanegre ( kako ga je Mira C davno nazvala :D :D :D ). Inace ,u sustini i Mira nije pogresila jer sva zemlja ispod i u okolini mosta do reke je pripadala mojoj uzoj ili siroj familiji. Eto....
Sto se tice radova na petlji Lajkovac ,ako se secate jos zimus sam vam napisao da se pod snegom tacno vidi kako se zemlja obrusava....Pisao sam to zimus ovde.....nazalost.....

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=630791#p630791:eivunutt je napisao(la):
KrCan » Mon Jun 17, 2019 8:40 am[/url]":eivunutt].... Da podsetimo kod tog mosta su se spoile glinena i nova trasa ka Ljigi ...

Jel možeš da prebrojiš koliko se sektora na glinenoj radi?

vlasta":znrtlwb1 je napisao(la):
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=630791#p630791:znrtlwb1 je napisao(la):
KrCan » Mon Jun 17, 2019 8:40 am[/url]":znrtlwb1].... Da podsetimo kod tog mosta su se spoile glinena i nova trasa ka Ljigi ...

Jel možeš da prebrojiš koliko se sektora na glinenoj radi?
Vrlo tesko Vlasta, zato sto ne postoji kriterijum, negde je u obe trake, negde samo u jednoj. Onda negde je mnogo duze u jednoj nego u drugoj, u svakom slucaju je puno vise pozicija nego u Avgustu, kad sam ja tamo prvi bio! Mesecima nisam zeleo da mracim i da vam prenosim, prvenstveno zbog mojih izvora da ih ne bi uglavio u zestoke probleme! Srecom na medijima je lagano pocelo curiti i onda sam ja prvi objavio ovde na Beobild one fotografije i izazvao opste frustracijekod svih vas! Ai meni se zeludac prevrtao! Al ajde, kazem kasni tunel i jos neke stvar, pa ce sve zavrsiti, pa otvoriti, bar do ovg letnjeg period! Gaijo sam laznu nadu u sebi, kao i svi mi ovde! Pre par meseci cujem se sa inzinjerima i prenesem vam sve doslovno sta su mi rekli! Hladan tus! Mozda sam se gore osetio nego i prosle godine, prosto nisam mogao da prihvatim! Kad sam se sad uverio u cinjenicno stanje na licu mesta, jednostavno sam se izvinio momcima, jer su bili, naravno i nazalost, u potpunosti u pravu! Ovo nema teorije da se zavrsi do NG! Da ne mracim, ali daj boze i tad!
P. S @Igore, kad zavrsim sa svim slikovnicama izanaliziracu sve malo detaljnije, nazalost u Subotu se vracam u Pariz, ponedeljak u Hong Kong, onda imam nedelju dana da obidjem Makao, Shanzen, Guangzou, ja tu cesto prolazim, tako da vam mogu napraviti reoortazu sa najduzeg mosta na svetu i Canton tornja, ili sa "Drveta zivota u Tokiju, ako ima interesovanja ovde na forumu za takve teme! Pokusacu ponovo ovde da naletim u Avgustu, ali o tom po tom.. sad za sad da zavrsimo K XI zajedno sa mostom na Savi, a sutra idem na Moracicu i trasu po CG...

Vrh