Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

Koja god stetocina da je ucestvovala u pravljenju deonice Ub-Lajkovac (ne mislim na radnike na trasi) zasluzila je kineski model obracuna sa tim tipom kriminalaca. Zalosno je sto ih i ovi sadasnji pokrivaju.
Hvala Krcane na objektivnom prikazu nazalost jako lose situacije.
:sesir:

Krcane puno ti hvala i sve najbolje !
Sve je se ovo znalo i ranije ali Srbi nikada ne veruju onome sto vide. I sta cemo sad ???? 2016 je glinena registrovana a bice gotova 2020. Znaci 3,5 godina. I sad ajmo Srbi verujte u pricu da ce zavrsiti do Pozege za 2 godine.
Gomila lopova i lazljivaca , nesposobnih lezilebovica zaje*******ava celokupan narod. I niko ne odgovara. Kradu godinama i niko nikada nije zaglavio ne ćorku nego nije ostao ni bez posla.
Kakva je ovo sramota ljudi moji !!!!!!
A najveca beda je sto nijedan novinar ni televizija ne sme da pisne o ovome. U kakvom mi to drustvu zivimo ?????
Potomci onih koji su u Prvom svetskom ratu bili na visini Div junaka danas zive ovo. Ili mozda vecina nas i nisu pravi potomci, vec potomci izdajica, dezertera, kukavica, ravnodusnih i ljudi bez obraza koji nisu poginuli vec preziveli rat. Jad i beda !!!

A koje televizije!
Pink i informer da skoce Vucicu na glavu !
N1 Tadicu i Mrki !
Pa ova glinena deonica je zajedničko ČEDO.
Sva ljubav i politicke kombinacije jasno definisane u ovoj priči .

Stara Mo i ostali momci zahvalan sam vam sto gotovo svakodnevno mozete izvestiti sa petlje na obilaznici, pa sam u zurbi to preskocio i krenuo od ulaza u Jakovo! Izmedju petlje i nadputnjaka u Jakovu je malo zaostala trasa, ali da se nadoknaditi! Odmah iza natputnjaka Jakovo, pa dalje uveliko je kameni materijal, po meni gotovo identican materijal beli kamen koji se upotrebljava za izgradnju doljnjeg stroja na prugama! I na natputnjaku ka manastiru Fenek zavrseni su betonski radovi.Pogledajte prilog 12Pogledajte prilog 11Pogledajte prilog 10Pogledajte prilog 9Pogledajte prilog 8Pogledajte prilog 7Pogledajte prilog 6ovo sad je dalje od nadputnjaka Jakovo / sve me nesto svrbi kad koristim ovu strucnu terminologiju! Sta bi mi djed rekao, nedaj boze da me cuje! :x :lol: Pogledajte prilog 5Pogledajte prilog 4Pogledajte prilog 3Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1 idemo dalje...

KrCane svaka cast. Covek je to lepo rekao pre nekog vremena a mi se zamlacivali da ce biti otvoreno ovog leta.

Krcane kaako ti se cini s obzirom da je ostalo jos 6 meseci do kraja roka.
Da li ce se zavrsiti na vreme surcin obrenovac?

Meni uz duzno postovanje prema svima nista nije jasno.
Ako se glinena od oko 2-3 km ne moze zavrsit pre nove godine onda ne vidim nikakvu mogucnost zavrsetka deonice do Surcina od 17 km.
Jedino objasnjenje je da se namerno tempira da se zajedno sve pusti je su povezali da je nemoguce okrenut sve preko Umke .
A sad kad znamo da se ne radi naplatna Jakovo sve ima vise smisla.

А и да заврше, која корист од тога када глинену неће. Нама из Чачка ће и даље бити добра алтернатива преко Рудника-Маладеновца, поготово ако идемо у тај део Бгд. Тек када споје и Нови Београд са петљом Сурчин ићи ће се туда. Али о свему овоме је већ неколико пута писано.

Ako ***** laže Sentinel i Krcan ne lažu.

Dakle ostaje nam jedina nada da se pusti barem Lajkovac - Dići.

Sve ovo što se sada radi punom parom i u roku, Surčin - Obrenovac, je obezvređeno, neupotrebljivo, nazovite kako hoćete ...

:(

Ovakvo stanje i dinamika glinene zasigurno neodgovara Kinezima jer oni ne zele da im 2 zavrsene deonice prezime neotvorene...Ocekujem da uskoro predaju obe deonice investitoru i korisniku.

Bio jutros Drobnjak na Pinku...pomenu rok 15 oktobar a posle 15 avgust !??

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=B1OvC10iEDg[/youtube]

Krcane kakva je tvoja procena kolika je dužina problematična (glinena) na kojoj se radilo ili će se raditi na deonici Ub-Lajkovac.

Vrh