Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

Zemo, jel to znaci da se menja trasa od Prilika ili se samo shushka?
Nezvanicno bi trebalo da se menja jer je laksa i kraca , ali ko ce da zna. Nadam se da cemo bar do kraja godine saznati nesto vise. Ali za sada svi cute kao sto vidis i nema nikakve price o nastavku. A ova vozila sam slucajno video i nekoliko mestana kazu da su na toj relaciji bili 2-3 dana po ceo dan sa nekim instrumentima. Ali nije sigurno 100% da su zbog autoputa, ali niko ne vidi drugi razlog jer nema sta drugo da se radi.

Zaboravih da napišem, na potezu od Jasenova do Prilika (tačnije na poddeonicama bliže Prilikama) sam video mehanizaciju na nekoliko mesta, pre skoro 3 nedelje. Zbog jake kiše koja je padala nisam uspeo da slikam.

Da li nam se sprema rekonstrukcija tog pravca ne znam, ali navijam da se realizuje što pre.

Bilo je vise trasa u opticaju pa i ta koja bila prvobitno odabrana. Ako te ne mrzi malo prelistaj forum ili pronadji na netu, nacices sigurno. Doduse, mislim da nije preterano detaljna, vise je orijentaciona.

Kakav ce biti režim saobraćaja nakon ta dva meseca? Da li je završena petlja u Preljini? Da li će se isključivati na novoj petlji ili na postojećem privremenom isključenju?

Evo,na brzaka,vidi se kako ce biti trajno resenje.
Cacak.png

Vrh