Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

Koji Car igrate kako vam naredi.
Blokirate autoput a on otvara novi bravo samo nastavite.
Nisu ni blokirali AP Cacani, ali kada su to culi i Pozezani i Uzicani blokirali magistralu. U fazonu "dalje neces moci", kod nas nije dugo bila mozda neko vreme, Uzicani umeju da budu vrlo rigorozni....
Hoce to kad juce pomilujes 4 coveka za lom vilice ,a danas za saobracajni prekrsaj uhapsis barem 100 ljudi. Do ponoci ima jos vremena za represivne mere pa se vidimo i sutra.

Upad na Pravni 15.000 ljudi na protesu, nek samo nastave, ovde se ujedinili Pozega i Cacak, Cacak i G Milanovac, Priboj i Nova Varos....Bratstvo i Jedinstvo ;)
Cekamo otvaranje, ogradice ga na 5km da se ni vuvuzela ne cuje

Neverujem da će biti nekog otvaranja Vučić je u Nevesinju u nedelju povodom obilezavanja Nevesinjske puške 150 god....

Још једна деоница је успешно савладана, идемо даље - до Бољара!
Какве су нам процене, имамо ли информације шта је од пројеката завршено и која је вероватноћа да радови негде започну ове године?
Било би рационално да се машине само преместе на нову деоницу...

Nije uspesno savladana, tunel nije dobro odrađen, a ja ne znam da li smo sigurni da ce biti obe cevi?
Mozes da kazes da je do LU uspesno zavrsena deonica.
Znam da mnogi prevrcete oci, na moje postove ali ni jednom botu i neutralcu necu cutati na OVOJ temi. Ima da se kaze kako jeste ( ne obracam se Mac tebi konkretno)

Na tvoje drugo pitanje, pa pobogu radovi na Pešteri uveliko traju, ima kamp i priprema i....samo gruva.

Naravno da se salim, koliko se zna od projekta ima ovo https://forbes.n1info.rs/vesti/usvo...-deonicu-na-koridoru-11-od-pozege-do-boljara/

A finansije i konkretni ugovori nisu ni na vidiku, ja barem ne znam. Zavrsetak tog dela ljudi stariji od 50g nece doziveti.
Insistiraju na ovoj trasi, a nesposobni na ravnom da ga naprave, Ni do Ivanjice ne znam kako bi to izgledalo, koliko godina....

Nisu ni blokirali AP Cacani, ali kada su to culi i Pozezani i Uzicani blokirali magistralu. U fazonu "dalje neces moci", kod nas nije dugo bila mozda neko vreme, Uzicani umeju da budu vrlo rigorozni....
Hoce to kad juce pomilujes 4 coveka za lom vilice ,a danas za saobracajni prekrsaj uhapsis barem 100 ljudi. Do ponoci ima jos vremena za represivne mere pa se vidimo i sutra.

Upad na Pravni 15.000 ljudi na protesu, nek samo nastave, ovde se ujedinili Pozega i Cacak, Cacak i G Milanovac, Priboj i Nova Varos....Bratstvo i Jedinstvo ;)
Cekamo otvaranje, ogradice ga na 5km da se ni vuvuzela ne cuje
Ne mora blokada ni da uspe u potpunosti. Dovoljno je što pripadnici. Neronove/Kaliguline pretorijanske garde stoje u punim oklopima na 40 stepeni na suncu i asfaltu više sati. To se zove dinstanje.
A pored toga, nije bilo nekog nasilja. Zna Neron/Kaligula i njegovi batinaši da su gradovi tog dela Srbije kao Asteriksovo i Obeliksovo galsko selo. Zato i nema pompezne najave niti nasilnog uklanjanja ljudi.

Nije uspesno savladana, tunel nije dobro odrađen, a ja ne znam da li smo sigurni da ce biti obe cevi?
Znam da mnogi prevrcete oci, na moje postove ali ni jednom botu i neutralcu necu cutati na OVOJ temi. Ima da se kaze kako jeste ( ne obracam se Mac tebi konkretno)

Na tvoje drugo pitanje, pa pobogu radovi na Pešteri uveliko traju, ima kamp i priprema i....samo gruva.

Naravno da se salim, koliko se zna od projekta ima ovo https://forbes.n1info.rs/vesti/usvo...-deonicu-na-koridoru-11-od-pozege-do-boljara/

A finansije i konkretni ugovori nisu ni na vidiku, ja barem ne znam. Zavrsetak tog dela ljudi stariji od 50g nece doziveti.
Insistiraju na ovoj trasi, a nesposobni na ravnom da ga naprave, Ni do Ivanjice ne znam kako bi to izgledalo, koliko godina....
Na Pešteru ide baš dobro,preko 30km je već pod drugim slojem asfalta!
A sa ovom konstatacijom za ljude od 50 godina si mi pokvarila prvu jutarnju kafu...

@ivchonny a miroljubivi smo majke mi, ali kad nam pukne film.... hahahaahhaha da da, suncali kornjace.
Ima snimak, pustaju im Janjičara pesmu, a neka zena govori drugoj " to inspektor ( verov mršav" ja cu sama da ga polomim, šta me gledaš , šta gledaš, mrš", tu na AP

Ma bravo za ljude , ne treba nasilje, ali šetnja obavezno

@veljadj pazi Veljo, nisam htela da te uvredim, ja imam 40.pa mislim da necu to videti.
Bg-Pz je poceo 2010., znaci 15g.za 180km na lakom terrenu, a sad zamislimo klisuru i uspon....30g, i jos barem 10g....covece, do tad cemo putovati letecim automobilima

Naravno da se nisam uvredio,daleko od toga,nego sam zaboravio da stavim smajli na kraju....Svestan sam svega,padalo je i meni to na pamet.Da ima neko mozga od Zlatibora prema Višegradu kao i posle Arilja i Ivanjice da projektuje brzu magistralu i uvede vinjete...Naravno bez kružnih tokova,izgiboše ljudi oko Loznice...

Сви жељни информације о наставку изградње, ни случајно да прочитају следећу текст:

I mene si slatko nasmejala kao i kolegu s tim što sam ja 60+. Gledam sad dok pijem kafu na terasi saobraćaj na magistrali, koliko je intenzivan (prema CG i obrnuto naravno).
Bio bih presrećan kada bi uradili taj nastavak prema Zlatiboru, jer bi nama iz ovih krajeva to bio najbliži priključak za AP. Da malo ovaj narod iz PP, PB, NV prodiše, a naravno i ljudi iz CG.
A auto put ka CG teško će moja generacija dočekati.

Izjava Drobnjaka je u najmanju ruku za zatvor.

Čime li on ucenjuje sve vlasti poslednjih 20-ak godina pa i dalje ima funkciju?
Suzom od 2 promila? (samo pogrešni odgovori)
Inače pogledao sam njegovu izjavu i ceo akcenat se stavlja na to da se 15 minuta brže stigne do mora...

Izjava Drobnjaka je u najmanju ruku za zatvor.

Čime li on ucenjuje sve vlasti poslednjih 20-ak godina pa i dalje ima funkciju?
Pisao sam odavno, prvi put kad je išao u zajednički obilazak sa Vučićem, nešto su se posvađali pred kamerama. Vučić ga je pozvao u kabinet, ovaj je očekivao da će da ga smeni ali je umesto toga bio je oduševljen jer "narod voli prepirke". I onda su nastavili u tom fazonu, samo što su prepirke vremenom postale javno kinjenje Drobnjaka. A za njega kažu da je vrhunski stručnjak, samo alkoholičar.

Ова твоја мука се решава само на један начин - на следећим изборима гласаш за неког са бољим програмом, спољнополитичким вектором, стратешком визијом и онда си на коњу. Или још боље, пошто се види твоја непресушна памет, станеш на црту овом слабом кандидату и потучеш га до колена 😎.

Поздрав из Косјерића!

Живела наша непобедива Србија!

Zašto ovako dugi tuneli na auto-putu nemaju zaustavnu traku celom duzinom? Je l' toliko skuplje u odnosu na povećanu bezbednost?

poredim sa Grčkom i Jonskim putem, čini mi se da su tamo svi tuneli izgrađeni sa zaustavnom trakom
Nisam bio u Grčkoj odavno kolima ali mogu da kažem za duge tunele u Austriji, Nemačkoj ili u Hr da nemaju zaustavne trake.

Npr. Renštajgtunel u Nemačkoj (7,9km)

Mala Kapela u HR (5,8km)

A vidim da i u Grčkoj nemaju zaustavne veliki tuneli

@Mac da, a pri tome moj protivnik nije u stanju da ide na postene izbore, vec mora da obecava traktore, frizidere, donira pakete, pare...
a onda i na dan izbora zastrašuje sve koji bi izašli, navodeci imena dece, dovodeći Veterane 2.0 i bajkere 2.0 bez tablica a da NI JEDAN LOKALNI COVEK NJIMA NE PRIĐE.

Ali bi ja i na takve izbore ali kukavica se ukakio, evo upravo gledamo da je pomakao dan otvaranja,
SADA OTVARA ISPRED TUNELA, DALEKO OD PŽ PETLJE, HRABAR ČOVEK,

a odakle ovi sto govore Aco Srbine? Pa dovezeni busevima jer se na ovu lokaciju ne moze nogama, znas ako si iz Kosjerica gde je ovaj tunel....

Posto si iz Kosj.da te pitam, sta bi sa stenom u Pantićima, kome pametnom je doslo na pamet da je zaliva betonom?

Sta je sa kamenolom? Kako ide ispitivanje za litijum?
Spalionica?
Gde vam je uprava prihoda
Zasto nemate Sud vise
Zasto je Katastrar ispostava za Uzice?

Nepobedivi otvara tunel NE SME NA PZ PETLJU PILATOVIĆI!

i misli da cekamo do 2027. Hahahahhahahaahahahhahahahah pumpaj

@Mac da, a pri tome moj protivnik nije u stanju da ide na postene izbore, vec mora da obecava traktore, frizidere, donira pakete, pare...
a onda i na dan izbora zastrašuje sve koji bi izašli, navodeci imena dece, dovodeći Veterane 2.0 i bajkere 2.0 bez tablica a da NI JEDAN LOKALNI COVEK NJIMA NE PRIĐE.

Ali bi ja i na takve izbore ali kukavica se ukakio, evo upravo gledamo da je pomakao dan otvaranja,
SADA OTVARA ISPRED TUNELA, DALEKO OD PŽ PETLJE, HRABAR ČOVEK,

a odakle ovi sto govore Aco Srbine? Pa dovezeni busevima jer se na ovu lokaciju ne moze nogama, znas ako si iz Kosjerica gde je ovaj tunel....

Posto si iz Kosj.da te pitam, sta bi sa stenom u Pantićima, kome pametnom je doslo na pamet da je zaliva betonom?

Sta je sa kamenolom? Kako ide ispitivanje za litijum?
Spalionica?
Gde vam je uprava prihoda
Zasto nemate Sud vise
Zasto je Katastrar ispostava za Uzice?

Nepobedivi otvara tunel NE SME NA PZ PETLJU PILATOVIĆI!

i misli da cekamo do 2027. Hahahahhahahaahahahhahahahah pumpaj
Немам ништа против ниједне твоје речи. Све је гола истина. Тим пре је лако наћи бољег и победити. Него вам слабо иде...

Да нема овог слабог и никаквог, да ли би било овог форума? Да ли га је било у црном периоду 2000-2012?

Твоји постови на данашњи дан говоре о једној особини која се у нашем лепом језику каже - злобност. Види се да ти је криво због овог, још једног у низу, великог успеха наше Србије!

Политичке расправе не водим са аматерима, ово је последњи пост на ту тему. Срећно на изборима 2027!

Vrh