Ako se računa sa usporenjem onda izlazi 1h 29min...ne postoje kamere za brzinu u tunelima, samo sigurnosne. Za brzinu su postavljene kod naplatnih rampi + presretači u civilnim autimaTreba računati da kroz tunele se mora usporiti, valjda kolko sam čuo postoje kamere koje mjere brzinu prolalaska kroz tunele na AP-u.
Ovo sad smo ispratili oko radova, bojim se, poželjećemo da imamo izgradnju nastavaka da i dalje pratimo radove. Neće biti autoputa do CG bar 10 godina, ako i tad doživimo...
Najpametnije bi bilo da se nastavi krak bar do Zlakuse, to je 15etak km, ili eto do Užica u najboljem slučaju, mnogo bi sigurnija i laganija vožnja bila za sve.
Pešacima je ovde preprečen put i trotoar pored kružnog toka je neophodan. Pored toga, mnogo ljudi iz ovog dela je biciklom išlo u Požegu i Arilje što će sada biti baš rizično, ako me i nemoguće. Meštani se bave poljoprivredom, a uključenje traktorom i priključcima će biti opasno. Hitno treba da se radi do Zlakuse.Vidim da niko ne pominje jucerasnji protest u Gorobilju na novom kruznom toku.I danas najavljeno okupljanje u 17h,nezvanicno juce se pojavio i Drobnjak.Izgradnjom kruznog toka pesaci nemaju kuda da prodju,trazi se trotoar koji nije predvidjen projektom
Mozda napravi pasarelu, realno ne treba im puno vremena. Samo poznajuci nas narod, pre ce da pretrcava magistralu nego da prelazi gde treba.Pešacima je ovde preprečen put i trotoar pored kružnog toka je neophodan. Pored toga, mnogo ljudi iz ovog dela je biciklom išlo u Požegu i Arilje što će sada biti baš rizično, ako me i nemoguće. Meštani se bave poljoprivredom, a uključenje traktorom i priključcima će biti opasno. Hitno treba da se radi do Zlakuse.
O tome je trebalo razmisljati ranije, dok je bila rekonstrukcija puta Pozega Arilje, tada je trebalo protestvovati i izdejstvovati promenu plana, trotoar, zasto da ne i biciklisticku stazu...
A ne 10 dana pred otvaranje. Malo mi je to bezveze iskreno.
Mozda napravi pasarelu, realno ne treba im puno vremena. Samo poznajuci nas narod, pre ce da pretrcava magistralu nego da prelazi gde treba.
Koji je to deo puta? Koliko se sećam ranije je rađeno negde od Kladnice ka Sjenici?Dobio sam info sa terena, juce je konacno krenula rekonstrukcija puta Ivanjica - Sjenica. Radove izvode Putevi Uzice, 38 km, trajanje radova 26 meseci. Bice uskoro fotke, obilazim uskoro ovaj deo.
Putevi Užice - renomirana firma, mnogo poštena, evo baš su na dobrom glasu:Dobio sam info sa terena, juce je konacno krenula rekonstrukcija puta Ivanjica - Sjenica. Radove izvode Putevi Uzice, 38 km, trajanje radova 26 meseci. Bice uskoro fotke, obilazim uskoro ovaj deo.
Evo ,, razloga,, da se ne otvori autoput 28 junaNajava danasnjeg protesta
Pogledajte prilog 241905
U Brancicu postoji kamera za brzinu. To znam, jer je kumu stigla kazna iz Brancica. Ostali tuneli valjda samo sigurnosne kamere imaju.Ako se računa sa usporenjem onda izlazi 1h 29min...ne postoje kamere za brzinu u tunelima, samo sigurnosne. Za brzinu su postavljene kod naplatnih rampi + presretači u civilnim autima
Kinezi su u onim najudaljenijim provincijama uradili za godinu i po dana autoput koji je skoro ceo u tunelima i mostovima, duži od ovog našeg parčeta. Geologija užasna i još su skoro svi tuneli bili "u krivini" što je veoma teško za rad. Tako da ako se mi budemo pravili pametni i nameštali podizvođače, onda će se svakako kasniti, a ako im damo da samo rade, taj deo do Zlatibora će biti brzo gotov
То је стигла казна за просечну брзину на деоници где је тунел Бранчић.U Brancicu postoji kamera za brzinu. To znam, jer je kumu stigla kazna iz Brancica. Ostali tuneli valjda samo sigurnosne kamere imaju.
upravo tako, sigurno ne postoji kamera za brzinu ni u jednom tuneluТо је стигла казна за просечну брзину на деоници где је тунел Бранчић.
Koliko piše na "čestitci" da je vozio?U Brancicu postoji kamera za brzinu. To znam, jer je kumu stigla kazna iz Brancica. Ostali tuneli valjda samo sigurnosne kamere imaju.
Baš tu u Tatojevici je patrola sa radarom do pre dve godine čučala non stop. Od kako su ovi radovi, sklonili su ih ali će ih uskoro verovatno vratiti. Ograničenje 50km/h.Koliko piše na "čestitci" da je vozio?
Inače, gledam ovo od Prilipca do Požege, tu će biti idealno mjesto za radar.
Svakako je naseljeno mjesto a izazovna pravina, preporuka za ozbiljan oprez tuda kad se otvori.
Bas cu da ga pitam, pa javljam. Jasno mi je rekao da mu je stigla kazna za brzinu u Brancicu. Jedino ako nije omanuo toliko, da ne zna ni za sta je kaznjenKoliko piše na "čestitci" da je vozio?
Inače, gledam ovo od Prilipca do Požege, tu će biti idealno mjesto za radar.
Svakako je naseljeno mjesto a izazovna pravina, preporuka za ozbiljan oprez tuda kad se otvori.
Kao što većina reče a bilo je i na SAT reviji gde se meri brzina i prosek. Ma da sve više mi je nevažno jer autoput svakako drastično smanjuje vreme dolaska do destinacije, konkretno Zlatibora koji smo spominjali, a tek o doprinosu bezbednosti saobraćaja je posebna priča.Bas cu da ga pitam, pa javljam. Jasno mi je rekao da mu je stigla kazna za brzinu u Brancicu. Jedino ako nije omanuo toliko, da ne zna ni za sta je kaznjen![]()
Upravo tako.To je deo od kruznog toka u Ivanjici pa dalje uz Javorski put ka Sjenici...
Prosle godine je zavrsen deo od Javora ka Sjenici, cini mi se 25 km