srdjanprpa
Advanced
- Učlanjen(a)
- 19.07.2017.
- Pohvaljen
- 8.206
Sad je prohodan, mozda se google istripovao sto mu nebi bio ni prvi ni poslednji put.
Благодарим брада!Od jednog čovjeka koji je vrlo pouzdan izvor sam dobio info da na tunelima ima još oko 2 godine ozbiljnog posla. Možda jedan bude gotov do kraja 2023, ali drugi sigurno ne. Toliko za sada, ako saznam još neki detalj, javljam.
Već samo raspravljali o tome, takva je praksa u Srbiji već 50 godina, dok pada čisti se samo srednja traka, a onda idu po dva i očiste sve. Iskreno, do sada me nije zatekao jači sneg na Milošu, pa ne mogu da komentarišem, ali generalno, zimska služba na autoputevima u Srbiji je dobra. Npr. kolega bez problema prošao danas, po najvećem snegu, do Vrnjačke banje. Kaže da je na "X" vozio oko 90 do 110, a da je posle ka KŠ bilo problema.Ušao na autoput iz pravca Preljine oko 18h, ono je bruka, svuda je čisto (magistrala Užice - Čačak i kroz Čačak), ali autoput do negde na 10km od naplatne je katastrofalan, onaj prvi deo od Čačka do Ljiga je na par deonica bio u takvom stanju da su ostale za korišćenje samo srednja traka i po metar sa strane. 0 rizle, 0 soli
Sad tek razumem kada neko spomene kako bi čistili preko Peštera, ako ne mogu 5cm očistiti valjano...
1985. nije bio završen autoput između dva najveća grada u SFRJ, pa me zanima kako je obilaznica oko Čačka trebala da bude završena još tad
Ipak je završen put, oni se zezaju života mi.
Mozda gresim ali obilaznica bi trebalo da postoji oko svakog veceg grada (nevezano da li je taj grad povezan autoputem ili ne). Pre svega zbog izmestanja teskog saobracaja, tranzita iz centra grada, zagadjenja, bezbednosti itd itd.1985. nije bio završen autoput između dva najveća grada u SFRJ, pa me zanima kako je obilaznica oko Čačka trebala da bude završena još tad
Sad je fora, sta vam se zuri za mesec dva, kad ste mogli da cekate 40 god, mozete i mesec dana. Ne razumem onda sto su njima usta bila puna Nikoljdana.Mozda gresim ali obilaznica bi trebalo da postoji oko svakog veceg grada (nevezano da li je taj grad povezan autoputem ili ne). Pre svega zbog izmestanja teskog saobracaja, tranzita iz centra grada, zagadjenja, bezbednosti itd itd.
Eto nelogicnosti, Beograd jos uvek nema obilaznicu (mada vapi za njom vec decenijama).
No, cini mi se da sada ministar Toma sada menja plocu pa kaze da je sada proces tehnickog prijema u toku a do pre 7 ili 10 dana je bila prica da su bankine problem, pa zicana ograda, neke devijacije na kolovozu itd itd.
Ali doci ce i taj 10. februar, nema jos mesec dana pa cemo se provozati konacno
Upravo to.Nije jasno zašto se narod miri sa tim, kao da je normalno. Mislim, meni nije jasno .