Earthmoving » Uto Nov 06, 2018 3:19 pm[/url]":30ou5rxj]Samo da pozdravim drustvo, pratim vas povremeno
Drago mi je imate novog kvalitetnog clana Krcuna koji stavlja super materijal I informacije. Nisam bio aktivan par meseci, sreo sam Igora I Direktora zadnje na Sajmu gradjevinarstva, a posle sam imao dosta svog posla pa sam slabo pratio napredak radova, samo cekam da ih puste, ne zamajavam se vise pricama. Kad bude gotovo-gotovo. Pozdrav za sve, Daki, Mira, Niko, Plecko, Zika, Krcun I svi odlicno prate, izvinjavam se ako sam nekog izostavio, samo napred
Ja nemam neke posebne nove informacije, niti verujem da cu ih imati imati do pustanja ovog dela, nemam vremena, imam jako puno svog posla oko prodaje gradjevinskih masina, tako da se necu nesto javljati, ali Zika me pomenu tamo K10, pa reko bar da otpozdravim
Puno pozdrava za sve, I nadam se da cemo ipak uskoro docekati konacno otvaranje Obrenovac-Ljig
Ja sam licno upravo napravio jednu kupovinu na Divcibarama, oko 40 ari jer procenjujem da ce uskoro kada se autoput pusti, to biti najbliza prava Dinaridska planina Beogradu
Tako da sam veru u ovaj autoput pretocio u realnu investiciju, pa da vidimo
Nista, veliki pozdrav za sve, samo nastavite