Jos Par zaostalih sa istog mesta pa onda idemo sa jednom malo starijom mozda mesec dana ranije slikanom na deonici prema Lajkovcu i onda najnovije cisto da uporedimo razvoj situacije :kk:
Dakle jos par sa i oko nadvoznjaka pa ulazimo na trasu auto puta ka Lajkovcu.
Prva prepreka je savladana. Nadzorni je odobrio prisustvo stranog elementa :laugh:
Pogledajte prilog 36i dalje radovi na izradi ivicnjaka toga dana zaista se radilo junacki
Pogledajte prilog 39Pogledajte prilog 38Pogledajte prilog 37ova je ipak malo razlicita od prethodne koju sam greskom ponovio
Pogledajte prilog 35i Sad krecemo u Petlju Ljig, tacnije prolazimo pored buduce naplatne
Pogledajte prilog 34Aovo je mesto gde se razdvaja izlazna rampa iz praavca Beograda i iz Cacka preko nadvoznjaka pa se ide na naplatnu. dakle suprotno od smera u kom se ja krecem
Pogledajte prilog 33Materijal i stubovi za rasvetu na nadvoznjaku...
Pogledajte prilog 32malo dalje kontrolna rampa
Pogledajte prilog 31i bas tu uvek na radnoim mestu sigurno najvisociji i najkrupniji strazar koga sam ikad sreo
Pogledajte prilog 29Pravi dvometras, ali gospodin covek, malo iza se nalazi prvo odmoriste u izgradnji, jos uvek bez asfalta, ali sa izgradjenim stubovima rasvete...
Pogledajte prilog 28Pogledajte prilog 27i na drugoj strani gotovo identicna situacija
Pogledajte prilog 26Pogledajte prilog 25malo dalje i uocava se buduci frem za "dobrodoslice"
Pogledajte prilog 24evo i blize...A sad vam skecem paznju da obratite na belu liniju koja ce nas pratiti dalje kroz reportazu
Pogledajte prilog 22Dakle to je siguran znak gde je god vidite da je tu uradjen zavrsni sloj asfalta
Pogledajte prilog 21 Jos jednom podsecam da se nalazimo na pravcu od petlje Ljig ka Lajkovcu neposredno pred Bogovadjom ! Na tom delu sustizem kolonu kamiona kipera utovarenih do vrha krupnim kamenom..
Pogledajte prilog 20 Tek kasnije sam sazanao da ovi ogromne betonske cevi su ustvari buduci kolektori kolji ce sakupljati prljavu vodu sa auto puta pre nego se vrati u recne tokove.
Pogledajte prilog 19Bas cesto sam ih sretao pored puta na ovoj deonici
Pogledajte prilog 18U medjuvremenu se priblizavamo prvom nadvoznjaku na tom delu, sledeci iza je Bogovadja.
Pogledajte prilog 16
I na zalost jedno grozno zapazanje ispod njega!! Smatram sebe covjekom da uvek mogu kontrolisati razumom emocije, ali zaista da se desim u momentu kad ovi imbecili iskazuju svoju kreativnost mislim da bih reagovo vise sa nagonom nego sa razumom!!! :bash:
Pogledajte prilog 15i dalje na istom delu
Pogledajte prilog 14Pogledajte prilog 13Pogledajte prilog 12Dok sam se ja bavio kamerom teskasi su me opet pretekli...
Pogledajte prilog 11A sa strane su odvajali sitniji od krupnijeg kamena. steta sto nisam snimao, fotografija nije tako ubedljiva :laugh:
Pogledajte prilog 10Pogledajte prilog 9i tu se dolazi do tacke gde prestaje zavrsni sloj u tom delu
Pogledajte prilog 8Pogledajte prilog 7A u daljini odmah potom primecuje se radiliste i sasvim na kraju nadvoznjak Bogovadja
Pogledajte prilog 6Pogledajte prilog 5i most ispred nadvoznjaka
Pogledajte prilog 4 Ispostavice se da je to krajnja tacka za kolonu koja upravo dolazi. To je ono mesto koje sam i ranije opisivao kao jedino mesto bez asfalta. Tada nekoliko stotina metara sad je svedeno na oko 80m i ito iz sasvim opravdanih razloga
Pogledajte prilog 3Pogledajte prilog 2
Naime to je baza u kojoj se dovlaci kamen za oblaganje recnog korita i tu se sitni i lageruje kamen i odatle doprema u recno korito, pa da se ne bi ostecivao trup puta ostavljeno je bez asfalta do zavrsetka ovih vodoregulacionih radova! Sa lagera se manje kolicine utovaraju u ovaj utovarivac i on nosi dalje do korita reke gde su u toku vrlo intenzivni radovi
Pogledajte prilog 1Jedna pa druga polovina recnog korita, ovo je druga strana A sad da ovo sve prenesem pre nego mi se desi da zabrljam :lol: :kk: